Alex Bogdan s-a căsătorit în secret! Actorul a ales discreția de această dată

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Altex_Bogdan/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Altex_Bogdan/Instagram

Carismaticul actor, Alex Bogdan s-a căsătorit. Cine este femeia care l-a făcut pe actor bărbat de casă.

Alex Bogdan s-a căsătorit în mare secret! Ieri, pe19 iunie 2024, îndrăgitul actor și-a dus iubita în fața stării civile, unde au devenit oficial soț și soție după câțiva ani de relație. Nașii de cununie au fost actorul Mihai Rait, cunoscut pentru rolul lui Dorel din „Las Fierbinți”, și soția sa, Ana Maria.

Alex Bogdan, nuntă discretă. Ce mesaj a transmis Cătălina, soția sa

După doi ani de relație, Alex Bogdan a cerut-o de soție pe Cătălina, iar ieri au făcut marele pas, coincidență fiind chiar de ziua ei, când împlinește 27 de ani! Îmbrăcați lejer, el într-o cămașă albă și ea într-o rochie albă de vară, cei doi artiști s-au ținut de mână și au mers la primărie pentru a spune marele „Da!”.

Alături de ei au fost prietenii apropiați și nașii de cununie. Alex Bogdan l-a ales ca naș pe nimeni altul decât actorul Mihai Rait, alias Dorel din „Las Fierbinți”, un comediant la fel de iubit de public ca și el. Cătălina a postat pe rețelele de socializare imagini de la minunatul eveniment 

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, căsătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce făceam io când am împlinit 27. ????

(Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni.

Tot anu’ ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit.)Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”, a transmis Cătălina pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cătălina mihai (@catalinaaamihai)

Te-ar putea interesa și: „Tati part-time”- lecția de parenting de pe marile ecrane este pe locul 1 în Box Office-ul românesc. Eva Măruță și Alex Bogdan fac ravagii în prima săptămână de la lansare

Cum s-a cunoscut Alex Bogdan cu soția sa

De patru ani, Alex Bogdan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, actrița Cătălina Mihai, cunoscută pentru rolul din filmul „Heidi", alături de Gheorghe Visu, rol care i-a adus premiul Gopo la categoria Tânără Speranță. Alex Bogdan a vorbit mereu deschis și cu zâmbetul pe buze despre cât de mult o iubește pe Cătălina.

Actorul a mărturisit de multe ori că ea i-a schimbat complet viața, i-a redat bucuria de a trăi și l-a făcut să iubească din nou cu tot sufletul, după ce fusese singur timp de 10 ani. Cătălina a fost și motivul pentru care a reușit să renunțe complet la dependența de jocuri de noroc, care îl afectase timp de 9 ani și îi cauzase pierderi financiare uriașe.

„Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plesneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor!” spunea în urmă cu ceva vreme Alex Bogdan.

Te-ar putea interesa și: Alex Bogdan a rămas surprins de Eva Măruță la filmările pentru „Tati part-time”. Ce a învățat actorul de la fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel