Alex Bogdan, despre tradițiile de Crăciun și Anul Nou pe care le respectă cu sfințenie. Ce și-a propus actorul pentru anul 2024/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Alex Bogdan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce tradiții respectă cu sfințenie de Crăciun și Anul Nou, dar și ce și-a propus să facă în noul an.

Spectacola: Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?

Alex Bogdan: Sărbătorile de iarnă ideale înseamnă zăpadă, familie, voie bună, mâncare, diversitate și să fie un moment în care suntem buni și ne aducem aminte de toți cei care nu mai sunt și ar fi trebuit să petreacă alături de noi.

Spectacola: Cum vei sărbători Crăciunul și Revelionul anul acesta?

Alex Bogdan: Sigur cu viitoarea soție. Voi împărți Crăciunul între orășelul meu de baștină și orășelul ei de baștină. E posibil să stăm mai mult în orașul ei natal, fiindcă acolo este mai multă familie, la mine a rămas mai puțină. Încă nu știm ce facem de Revelion, probabil că o să stăm pe acasă. Dacă o să fim acasă, televizorul va sta pe Protevelion!

Spectacola: Ce înseamnă aceste sărbători pentru tine?

Alex Bogdan: Fiind un om agitat în timpul anului, aceste sărbători înseamnă oprirea motoarelor, liniște, planuri pentru următorul an, încărcare de baterie și echilibru.

Spectacola: Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

Alex Bogdan: Să fiu bun, generos și să fac foarte multe cadouri de Crăciun. Nu sunt atât de interesat să primesc, prefer să dau.

Spectacola: Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

Alex Bogdan: Mi-am făcut niște rezoluții pentru 2022 sau un alt an, am scris foarte multe lucruri, am luat foaia la finalul anului și am realizat că nu am făcut absolut nimic. Așa că nu o să mai trec lucruri pe foaie, dar mi-am propus să învăț franceză în 2024. Am mai încercat cu pian, dar nu s-a legat... Îmi propun să fiu în continuare profesionist, să fac ce-mi place și ce iubesc. O să mă căsătoresc, asta se întâmplă, nu este o rezoluție, dar probabil că la următorul Revelion o să îmi propun să fac un bebe.

Spectacola: Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an

Alex Bogdan: În noul an, în toată agitația mondială, să încercați să vă găsiți liniștea, echilibrul, să fiți oameni buni, temperați, liniștiți, cu răbdare și să lăsați curat pe oriunde mergeți!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel