Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Afaceristul a confirmat relația cu Iulia Sălăgean: ”Ea și-a așteptat bărbatul!”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Bodi, Ema Uta, Iulia Sălăgean, instagram / colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Alex Bodi, Ema Uta, Iulia Sălăgean, instagram / colaj foto

Alex Bodi a anunțat despărțirea de Ema Uta. Totodată, afaceristul a vorbt despre relația cu Iulia Sălăgean. 

Alex Bodi și Ema Uta au decis să rupă relația definitiv. Despărțirea a fost confirmată chiar de afacerist. Acesta a vorbit și despre relația pe care o are acum cu Iulia Sălăgean, mama fetiței lui.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Afaceristul a confirmat relația cu Iulia Sălăgean

Alex Bodi a declarat că el și Ema Uta nu mai formează un cuplu. Afaceristul a mărturisit că lucrurile au decurs bine între ei, până la un anumit punct. Milionarul a vorbit și despre Iulia Sălăgean, mama fetiței lui, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. 

"Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.", a spus Alex Bodi, potrivit spynews.ro

Alex Bodi a ținut să precizeze faptul că niciodată nu o să stea departe de fetița lui, indiferent de situație. 

"Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.", a mai spus Alex Bodi.

Iulia Sălăgean: „Nu sunt omul care se lasă influențat de exterior”

Iulia Sălăgean a transmis și ea un mesaj ferm, pe rețelele de socializare.

"Rog oamenii care îmi scriu mereu despre fel de fel și fel de noutăți sau articole care apar, să nu îmi mai scrie pentru că nu sunt omul care se lasă influențat de exterior. Mulțumesc oamenilor care au gânduri bune pentru mine. Vă doresc o seară frumoasă tuturor. A mea vă asigur, fără nicio exagerare, că este!", a scris Iulia Sălăgean pe rețelele de socializare.

Citește și: Momente de panică la Survivor România 2023. Vica Blochina a leșinat și a fost dusă pe brațe la medic. „Nu mă simt foarte bine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă”

Andrew Tate scrie poezii din arest: „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea”

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Mama lui Dan Negru, speriată de temperaturile ridicate. Cum a liniștit-o prezentatorul TV: „Viața începe acolo unde se termină frica”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel