Alex Bodi și Daria Radionova formează din nou un cuplu. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți/ FOTO

Data publicării:
Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova au mai dat o șansă iubirii dintre ei. Cei doi formează din nou un cuplu și par mai fericiți ca niciodată.

Deși nimeni nu se aștepta la asta, Daria Radionova s-a întors în brațele lui Alex Bodi. După nouă luni în care au stat separați, cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire. Cei doi au afirmat că s-au întâlnit întâmplător la Londra, moment în care și-au dat seama că între ei mai există semne de dragoste. Ulterior, afeceristul și frumoasa rusoaică au recunoscut că formează din nou un cuplu și că sunt mai fericiți ca niciodată. 

Daria Radionova a făcut și primele declarații legate de împăcarea cu Alex Bodi. Frumoasa rusoaică a precizat că formează din nu un cuplu și că spera ca de data aceasta lucrurile să meargă bine între ei.

„Nu sunt obligată să fac asta, dar o să clarific un lucru. Au fost multe suișuri și coborâșuri pentru mine anul acesta ... am fost jefuită, afacerea mea a fost închisă, mașina mea a fost distrusă .... evident că sunt afectată de lucrurile astea. Am obținut tot ce am de una singură, fără ajutorul unui bărbat. Credeți-mă, nu e ușor (...) Indiferent de cât de independentă și puternică, sunt om, o fată foarte sensibilă și o persoană cu o inimă bună ... vreau să fiu iubită ... să-mi fac o familie și să trăiesc o viață fericită. Toți acești oameni care mă judecă nu au idee prin ce trec, niciunul dintre acești hateri nu îmi plătesc facturile. Nimeni nu o face și nici nu a făcut-o, așa că nu e nevoie să se speculeze prostii.

După 9 luni, eu și Alex am decis să încercăm din nou. Nu am nevoie să mă judecați, fac ce vreau, e viața mea și iau propriile decizii. Am fost logodiți, am fost împreună mult tip. Nu a mers atunci, dar cine știe ce ne-a pregătit Dumnezeu de data asta”, a fost parte din mesajul scris de Daria Radionova pe InstaStory.

 

Rusoiaca a pubicat și o fotografie alături de Alex Bodi. Cei doi se țineau strâns în brațe, semn că perioada în care au fost despărțiți i-a făcut să își dea seama cât de mult se iubesc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

 

 

Citește și:Oana Roman, cuvinte dure la adresa polițiștilor. Ce a pățit vedeta în trafic: ”Atât îi duce capul, nu sunteți în stare de nimic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel