Oana Roman, cuvinte dure la adresa polițiștilor. Ce a pățit vedeta în trafic: ”Atât îi duce capul, nu sunteți în stare de nimic”

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a răbufnit în trafic. Vedeta le-a adresat cuvinte grele polițiștilor.

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a izbucnit în trafic după ce și-a dat seama care este motivul pentru care se stă bară la bară în sensul de mers spre Brașov. Mai exact, doi polițiști au blocat traficul într-o intersecție pentru a face loc să treacă alte două mașini, lucru care a enervat-o la maxim pe Oana Roman.

Vedeta și-a ieșit din minți și le-a adresat cuvinte grele oamenilor legii, pe rețelele de socializare.

”Ferească Dumnezeu... e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească”, a spus Oana Roman nervoasă.

 

Totodată, Oana Roman a precizat că își asumă tot ce a spus la adresa polițiștilor, chiar și cu riscul de a primi o amendă. Vedeta a mărturisit că din vina celor doi polițiști atât ea, cât și alți participanți în trafic, care se îndreptau spre Brașov, au fost nevoiți să aștepte ore în șir.

”Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

 

Oana Roman, victima escrocheriilor

 

Oana Roman este urmărită de probleme. Recent, vedeta a răbufnit, după ce i-a fost furată identitatea. Mai exact, o firmă fantomă îi ia fotografiile, le editează cu un produs de-al lor, ba chiar publică și interviuri  date de vedetă, totul pentru a-și vinde pastilele de slăbit. Cei care i-au semnalat această problemă au fost chiar fanii vedetei, care erau interesați să vadă dacă acele pastile funcționează.

Vedeta ține foarte mult la urmăritorii săi și nu vrea să le pună sănătatea în pericol. Mai mult decât atât, când vine vorba despre imagine ei, Oana Roman ia toate măsurile necesare.

”Nu sunt singura în această situație, privește mai multe persoane publice. Este o firmă care vinde pastille de slăbit și care-și fac reclacă cu mine, poze și interviuri. Au pus o poză cu mine, în care eu eram cu o sticlă de ceai și au scos-o și au pus o cutie de pastile. Oamenii trebuie să înțeleagă că eu nu fac reclamă la chestia asta, este o escrocherie cap-coadă. Am luat legătura cu avocații mei, am făcut o comandă ca să văd de la ce firmă vine, am căutat firma, răspunde o femeie de la call-center, dar au un răspuns standard, este imposibil să o găsești.

Este o înșelătorie aboslut îngrozitoare, voiam să dau de ei, dar nu ai cum, au firme fantomă. Nu e amuzant, este periculos, nu e ok. Sunt oameni care cred că eu fac reclama asta și cumpără, îmi scriu doamne, fete. Eu le-am zis că dacă nu apare pe paginile mele înseamnă că reclama nu este pe bune, dacă nu, nu. Oamenii care fac chestia asta trebuie să fie la pușcărie pentru că e o inveție totul”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel