Alex Bodi își mai dorește copii. Ce spune omul de afaceri despre o nouă relație: „Pot să fiu cu cine vreau”

Data publicării:
Alex Bodi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi, sursa foto Instagram

Alex Bodi a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. După despărțirea de Daria Radionova, afaceristul face dezvăluiri despre o nouă relație de dragoste. 

Alex Bodi și Daria Radionova au pus punct relației lor de iubire. Chiar dacă frumoasa rusoaică a fost alături de omul de afaceri în cea mai grea perioadă din viața lui, aceștia au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Daria i-a adus mai multe acuzații lui Alex Bodi și i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu. Cearta dintre ei ar fi pornit din cauză că Alex Bodi era foarte gelos. Ce spune afaceristul despre o nouă relație?


”Nu caut niciodată femei. Sunt ok. Sunt singur și pot să fiu cu cine vreau. Mie dacă mi-e dor de cineva, aduc dorul de mine. Da, mai cred în iubire, tot timpul. Nu au legătură dezamăgirile. Am inovcat o chestie, că am nevoie de cineva. Sunt singurele rugi care mi se îndeplinesc foarte repede. Vedem, nu știu ce va fi! Nu tatonez, e ok. Ne trăim viața frumos, ne distrăm, fără prea multe complicații”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.


Alex Bodi spune că își mai dorește copii și chiar dacă ar mai avea încă 5, el s-ar descurca. Afaceristul spune că timpul este singurul pe care oamenii nu îl pot cumpăra, iar el a pierdut 6 luni din viață. Acum vrea să ia totul de la zero și să fie mai atent cu timpul lui. Alex spune că îi va ignora pe cei care îl jignesc sau îl provoacă. 


”Lumea vede numai partea de la suprafață, dar dedesubt sunt multe. Poate fi și de bine și de rău. Eforturi, stres, nervi. Mai vreau copii, 2. Și cinci dacă se nasc, să fim sănătoși, vedem noi! Nu mai răspund la provocări! M-a costat un timp și o perioadă de timp în care am înțeles că dacă eu nu dau curs la ceva, lucurile nu o să se întâmple. Ok, mă pot ataca oamenii, dar îi ignor. Orice poți cumpăra, dar timpul nu, pentru că nu mai ai cum! Exact cum cumpăr eu ultimele 6 luni din viața mea!”, a mai spus omul de afaceri.

 

Citește și: Alex Bodi, despre o posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu: „Sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel