Alex Bodi i-a transmis un mesaj tranșant Dariei, după ce aceasta a anunțat că nu mai formează un cuplu: „Fugi la mama și plângi”

Data publicării:
Daria Radionova și Alex Bodi, foto Instagram
Descriere foto: Daria Radionova și Alex Bodi, foto Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova au anunțat că nu mai formează un cuplu. Frumoasa rusoaică i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu, iar asta l-a scos din minți pe afacerist. 

Daria Radionova și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație la care mulți doar visau. Chiar dacă fanii se așteptau ca în curând să o vadă pe frumoasa rusoaică în rochie de mireasă alături de Alex Bodi, aceasta a făcut tristul anunț chiar pe pagina ei de Instagram. 


Motivul despărțirii este gelozia afaceristului. Daria a plecat pentru o perioadă de timp la Londra acolo unde are mai multe afaceri, iar Alex Bodi a început să fie suspicios. De aici au pornit certurile dintre cei doi, iar frumoasa rusoaică a decis că este mai bine să pună punct. Ba mai mult, aceasta i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu. 

 

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Frumoasa rusoaică a confirmat totul: "Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el"


Vizibil enervat din cauza mesajului scris de Daria, Alex Bodi i-a transmis un mesaj dur fostei sale iubite: „Când vrei să conduci o mașină puternică, dar nu ești în stare să o controlezi, faci accident... apoi fugi la mama și plângi, spunând că mașina a fost de vină! La fel se întâmplă și în unele relații”, a scris Alex Bodi pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel