Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Frumoasa rusoaică a confirmat totul: "Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el"

Data publicării:
Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu. Cei doi au confirmat separarea și au făcut declarații pe acest subiect.

Deși păreau de nedespărțit și își făcuseră planuri de nuntă, Daria Radionova și Alex Bodi au ales să meargă pe drumuri separate. Rusoaica susține că motivul principal al despărțirii este caracterul pe care-l are Alex Bodi, dar și modul în care s-a raportat la relația lor. Mai mult decât atât, rusoaica susține faptul că a fost acuzată de fostul iubit că nu mai este la fel de „iubăreață” pe Instagram și refuză să mai posteze fotografii care au legătură cu ei.

„Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că sunt un om rău. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat pe videoclipuri și am avut timp să-mi postez maşina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut Întrebări și răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. Şi crede că am ignorat pentru că îl ascundeam şi am vrut să mă prefac că sunt singură.

El m-a insultat între orele 12:00-5: 30, din cauza acestui număr de social media. De atunci, am avut întotdeauna conflicte similare … Înțeleg că situația sa actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii i-au căzut asupra mea şi nu mai pot suporta. Sunt genul de persoană căruia nu-i place să arate totul public, aşa cum am spus înainte viața privată este o viață fericită. Nu am postat cât a vrut el doar pentru că prefer să-mi păstrez relația pentru mine, nu pentru public! „, e mesajul postat de Daria Radionova pe Instagram. 

Daria Radionova a mărturisit că pe tot parcursul relației cu Alex Bodi și-a neglijat afacerile din Londra, iar acum trebuie să se ocupe din nou de asta.

„L-am iubit din suflet, am fost alături de el în momente dificile… Nu i-am cerut niciodată nimic, mai ales financiar- niciodată. Mi-am oferit chiar ajutorul financiar, dacă era nevoie. Am pierdut una dintre afacerile mele, am pierdut bani, mă lupt cu familia și prietenii pentru el, mi-am părăsit viața din cauza lui…

Nu mi-a oferit niciun ajutor în schimb. Da, am plecat la Londra pentru că trebuie să mă „întorc în picioare”, am pierdut foarte mult în aceste câteva luni… Nu mi-a păsat de afacerea mea şi de pierderile mele, dar trebuie să câştig totul înapoi şi, la viitorul meu, deoarece de asemenea, gândiți-vă nu am pe cine să mă bazez decât pe mine! Nimeni nu mă ajută financiar şi vă rog să rețineți- niciodată nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Nu este ușor… și orice scrie media, realitatea este diferită. „, a mai adăugat rusoaica. 

Frumoasa rusoaică a ținut să menționeze faptul că nu are de gând să vorbească urât despre Alex Bodi, însă îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu și este de acord cu ceea ce afirma aceasta în urmă cu ceva timp. Daria a făcut câteva declarații și despre mărul discordiei, Mădălina Ghenea.

„ Deci, din partea mea – sunt clară și pură în fața lui Dumnezeu, am vrut doar să fiu alături de o persoană pe care o iubeam, care avea nevoie de sprijin şi ajutor într-un moment foarte dificil al vieții sale. Dar niciunul dintre aceste lucruri nu a fost apreciat.

Nu am menționat niciun cuvânt rău sau jignitor despre el, deoarece nu este stilul meu să mă despart într-un mod negativ. I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare şi grijulie, cu inimă pură şi intenții pure.

Nu am de ce să mă supăr şi nu am nimic de regretat. A fost o lecție dificilă în viața mea şi sunt foarte recunoscător că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că – oamenii nu se schimbă şi abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg.

Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu l-a urmărit înapoi, ce păcat. Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine şi să fie fericit. El a spus că am venit ca un înger în viața lui. Acest om poate declara orice vrea, amândoi ştim adevărul.”, a conchis Daria Radionova. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel