Alessia a ajuns de urgență la spital. Care este starea de sănătate a artistei: "Am fost avertizată de medici"

Data actualizării: | Data publicării:
Alessia, captura foto Youtube/ sursa Kanal D
Descriere foto: Alessia, captura foto Youtube/ sursa Kanal D

Alessia și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns pe mâna medicilor. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Alessia este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns de urgență la spital. În urmă cu câteva zile, Alessia a mers la spital, acolo unde i s-a recoltat sânge. Se pare că artista se confruntă cu o infecție la plămâni. 

Potrivit artistei, problemele de sănătate au apărut pe fondul stresului, iar acum trebuie să ia un tratament cu antibiotic.

 

''Am avut acele simptome ca atunci când m-am îmbolnăvit cu plămânii și cunoscându-mi organismul foarte bine, mi-am dat seama că este aproximativ aceeași problemă și am solicitat să merg la urgențe ca să pot să rezolv mai repede. Ideea este că sunt pe antibiotic timp de 10 zile, probabil o infecție la plămâni, dar nu există discuție despre a fi pozitivă (n.r. la infectarea cu Covid-19).

Îmi cunosc organismul foarte bine, nu aveam alte simptome, în afară de faptul că respiram foarte sacadat și aveam o durere undeva în umăr, pe care am depistat-o ca fiind o boală de plămâni sau cu afecțiuni ale plămânilor și de asta m-am și dus. Am fost avertizată încă de pe atunci că afecțiunile mele la plămâni au fost făcute pe fond de stres'', a declarat Alessia la Antena Stars.

 

Alessia, despre drama care i-a marcat existența

 

Artista a trecut prin clipe de coșmar din cauza socrilor, dar și din cauza bărbatului care i-a jurat iubire veșnică. Alessia și-a dorit să lupte pentru copilul ei și să își poată continua viața normal. 


„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile m-am întors să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa, am ieșit să-l iau în brațe, dar aceasta mi l-a smuls din brațe. Copilul urla.


L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el”, spunea artista la Kanal D. 

 

Citește și: Ce semn divin a primit Anamaria Prodan de la mama sa. Vedeta a dezvăluit totul: "Mi-a apărut în vis și mi-a spus..."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel