Alessandro Mucea este câștigătorul primului sezon SuperStar România

Data publicării:
Alessandro Mucea, foto Pro TV
Descriere foto: Alessandro Mucea, foto Pro TV

Alessandro Mucea  a câștigat marele premiu la SuperStar România!

Patru concurenți s-au aflat, aseară, față în față, cu cea mai mare provocare a vieții lor și cu dorința de a câștiga titlul de SuperStar și cel mai mare premiu pus la bătaie vreodată, 1 milion de lei. 

Alessandro, Alexandru, Maria și Romina și-au depășit toate emoțiile și au urcat pe scenă oferind interpretări care merită reascultate și lăudate. 
Încurajați de pe scenă de Theo Rose, prezentatoarea show-ului și susținuți de cei patru jurați care le-au fost alături în fiecare etapă a competiției, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, concurenții au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei mai buni. 

Cuvântul final i-a aparținut publicului care a avut întreaga putere de vot. Astfel, clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2. 
Marele câștigător al serii și al sezonului este Alessandro Mucea. Tânărul de 18 ani a ridicat trofeul deasupra capului și a plecat acasă cu titlul mult visat și cu 1 milion de lei. Susținut de AMI, interpreta care i-a fost alături pe scenă pentru una dintre cele 3 piese, Alessandro a demonstrat că a scris istorie în aceasă competiție și a încheiat seara victorios. 

Legenda a început aici! Alessandro este câștigătorul primului sezon al unui show care a ținut publicul în fața ecranelor în această toamnă! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel