Alec Baldwin scapă de acuzațiile din cazul directoarei de imagine Halyna Hutchins, împuşcată mortal pe platoul de filmare. Actorul a ajuns la un acord cu familia victimei

 Alec Baldwin, sursa instagram
Descriere foto: Alec Baldwin, sursa instagram

Alec Baldwin anunţă un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, împuşcată mortal pe platoul de filmare

Actorul american Alec Baldwin a anunţat miercuri că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, împuşcată mortal în octombrie 2021 cu o armă de recuzită cu care Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare la pelicula "Rust", un incident dramatic care a zguduit Hollywood-ul, relatează AFP.

Într-o postare pe Instagram, actorul a declarat că este "recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros".

Filmările la pelicula "Rust" vor fi reluate în ianuarie 2023, potrivit unui alt comunicat, obţinut de AFP.

Acordul pune capăt proceselor civile demarate de familia directoarei de imagine Halyna Hutchins împotriva lui Alec Baldwin.

VEZI ȘI: Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară. Soţia sa, Hilaria, a adus pe lume o fetiţă

Valoarea acestui acord negociat, care trebuie validat de un judecător, nu a fost dezvăluită.

"Nu vreau să lansez incriminări sau să desemnez vinovaţi (fie producătorii, fie Alec Baldwin)", a declarat soţul directoarei de imagine, Matthew Hutchins, citat în comunicatul echipei de producţie a filmului.

"Cu toţii suntem convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil", a mai spus el.

Filmările la peliculă urmează să fie reluate în ianuarie 2023, "cu toţi protagoniştii principali", a mai spus el, precizând că va fi producătorul executiv.

Halyna Hutchins a murit în octombrie anul trecut după ce revolverul cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare din New Mexico s-a declanşat, împuşcându-i pe directoarea de imagine şi pe regizorul filmului, Joel Souza. Souza a fost rănit, dar a supravieţuit.

Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a negat orice responsabilitate pentru moartea lui Hutchins şi a spus că prezenţa muniţiei reale nu ar fi trebuit niciodată permisă pe platoul de filmare de la Bonanza Creek Ranch al acestui western, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 oct 2022, 19:51 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience