Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară. Soţia sa, Hilaria, a adus pe lume o fetiţă

Data publicării:
Sursa foto: Alec Balwin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alec Balwin, instagram

Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară, după ce soția sa a născut o fetiță. 

Actorul din It's Complicated, în vârstă de 64 de ani, și soția sa Hilaria Baldwin au întâmpinat cel de-al șaptelea copil pe care îl au împreună, o fetiță pe nume Ilaria Catalina Irena.

Autorul metodei Living Clearly Method, 38 de ani, a confirmat sosirea pe lumea a fiicei lor., împărtășind un videoclip pe Instagram care include primele momente din viața mezinei familiei.

"Ea este aici! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate", a scris Hilaria alături de clip. "Atât ea, cât și eu suntem fericiți și sănătoși".

Ea a confirmat, de asemenea, că Ilaria s-a născut pe 22 septembrie.

"Frații ei Baldwinito își petrec ziua legând-o și întâmpinând-o în casa noastră", a continuat ea. "Multă dragoste pentru voi toți. Suntem atât de fericiți să sărbătorim această veste minunată cu voi".

Alec și Hilaria - care s-au căsătorit în iunie 2012 - sunt, de asemenea, părinții lui Carmen, 9 ani, Rafael, 7 ani, Leonardo, 6 ani, Romeo, 4 ani, Eduardo, 2 ani, și Lucia, 18 luni. Absolventul de la 30 Rock este, de asemenea, tatăl lui Ireland Baldwin, 26 de ani, copil din fosta căsnicie cu Kim Basinger.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Hilaria a suferit un avort spontan în 2019

Hilaria a suferit un avort spontan în 2019, iar în luna martie a anunțat că așteaptă cel de-al șaptelea copil. 


"După multe suișuri și coborâșuri în ultimii ani, avem un plus interesant și o surpriză uriașă: un alt Baldwinito vine în această toamnă", a scris ea în legendă la postarea sa din 29 martie de pe Instagram. "Eram destul de siguri că familia noastră era completă și suntem mai mult decât fericiți de această surpriză".

Ea a continuat: "Noul nostru copil este un punct foarte luminos în viața noastră. O binecuvântare și un dar în vremuri atât de nesigure. Mi-a fost dor de voi în timpul pauzei mele de pe rețelele de socializare... M-am întors și abia aștept să continui cu voi această călătorie sălbatică pe care o numim "viață". Dragostea noastră pentru tine și pentru cei dragi ție."

La fel ca și în cazul sarcinilor sale anterioare, Hilaria și-a împărtășit călătoria cu cei care o urmăresc, inclusiv oferindu-le fanilor o privire asupra modului în care și-a schimbat rutina de exerciții fizice pe măsură ce a intrat în cel de-al treilea trimestru.

"Simt cum corpul meu încetinește", a legendat instructorul de yoga un videoclip de antrenament din 14 iulie, care o prezenta făcând genuflexiuni pe tocuri. "Îmi place să fac exerciții în timp ce sunt însărcinată și mă simt recunoscătoare că sarcinile mele mi-au permis să fiu activă." , potrivit eoline.com

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience