Albumul "30"al lui Adele, pe primul loc în Billboard 200 pentru a 4-a săptămână la rând

Data publicării:
Adele, foto Instagram
Descriere foto: Adele, foto Instagram

Albumul "30" al cântăreţei şi compozitoarei Adele este pe primul loc al topului Billboard 200 din Statele Unite pentru a patra săptămână consecutivă

Pe locul al 2-lea în topul Billboard 200 se află în această săptămână albumul "Fighting Demons" al lui Juice WRLD, urmat de "Red" (propria variantă) al lui Taylor Swift pe locul al 3-lea, "Christmas", al lui Michael Buble, pe locul al 4-lea, şi "Sour", al Oliviei Rodrigo, pe locul al 5-lea.

Top zece este completat de "Dangerous: The Double Album", al lui Morgan Wallen (6), "Merry Christamas", al lui Mariah Carey (7), albumul care reprezintă coloana sonoră a filmului din 1965 "A Charlie Brown Christmas" (8), "Certified Lover Boy", al lui Drake (9) şi "Hall of Fame", al lui Polo G (10), notează Agerpres.

 

Adele, versuri cutremurătoare despre divorț. "Easy On Me" - Melodia în care îi explică fiului ei de ce a decis să se despartă de Simon Konecki

 

Adele a fost brutal de sinceră în legătură cu divorțul ei în noul cântec "Easy On Me", după ce a dezvăluit de ce a ales "în mod voluntar să desființeze" viața fiului ei, prin faptul că a decis să se pună pe primul loc și să își caute fericirea.


 
"Nu puteți nega cât de mult m-am străduit / Am schimbat cine am fost pentru a vă pune pe amândoi pe primul loc / Dar acum renunț."

Aclamata cântăreață a lansat vineri single-ul principal de pe viitorul ei album „30”, primul ei album lansat în ultimii cinci ani.

Melodia, intitulată "Easy On Me", este la fel de brutal de sinceră precum fanii se așteaptă de la Adele, prezentând aspecte ale relației sale și ale divorțului de Simon Konecki.


În aprilie 2019, a fost confirmat faptul că cei doi s-au separat, un reprezentant al cântăreței dezvăluind într-o declarație: "Adele și partenerul ei s-au separat. Ei s-au angajat să își crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna, ei cer intimitate".


La începutul cântecului, Adele pare să exploreze momentul în care a găsit curajul de a-și încheia căsnicia sau, cel puțin, momentul în care și-a dat seama că aceasta s-a terminat.


"There ain't no gold in this river / That I've been washin' my hands in forever," (...) "I know there is hope in these waters / But I can't bring myself to swim / When I am drowning in this silence / Baby, let me in."

"Nu există aur în râul ăsta / În care mi-am spălat mâinile dintotdeauna",  (...). "Știu că există speranță în aceste ape / Dar nu mă pot hotărî să înot / Când mă înec în această tăcere / Iubitule, lasă-mă să intru."

Se pare că aici, Adele explică faptul că a încercat să facă mariajul să funcționeze, dar și-a dat seama că nu poate fi salvat. De asemenea, ea cântă despre speranță, ceea ce ar putea încapsula optimismul pe care îl are că va găsi fericirea în viitor.

Cu toate acestea, pe alocuri, acest vers de început poate fi interpretat și ca fiind adresat fiului de 9 ani al cuplului, Angelo, căruia Adele i-a dedicat albumul în încercarea de a explica divorțul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel