Albert NBN, după ședința CNA: „Datorită nouă mâncați o pâine! Când plătim taxe de la concerte, vă place?”

Sursă foto: Facebook/Albert Nbn
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Albert Nbn

Consiliul Național al Audiovizualului a analizat melodii trap de la mai mulți artiști autohtoni din România. Ulterior, CNA a decis să facă o sesizare platformei YouTube cu privire la faptul că accesul minorilor la videoclipuri inadecvate nu este restricționat, așa cum este menționat în regulamentul intern al YouTube. După această decizie, unul dintre artiștii vizați, Albert NBN, a venit cu o reacție.

În cadrul unei ședințe, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat melodii trap de la mai mulți artiști autohtoni: Gheboasă, Nane, Killa Fonic, Satra Benz, Albert NBN, Amuly, Azteca și Ian. La finalul ședinței s-a votat în mod unanim întocmirea unei sesizări la adresa YouTube pe motiv că videoclipurile analizate nu sunt semnalate corespunzător ca fiind nepotrivite publicului minor. Pe această cale, unul dintre artiști, Albert NBN, a reacționat.

„V-ați pus pe capul meu...că ce zic eu de doamna profesoară! D-aia a înjunghiat-o un copil pe doamna profesoară. Știți de ce a înjunghiat-o un copil pe doamna profesoară? Că voi în loc să vă bateți capul cu criminali, vă bateți capul cu prostii d-astea, că înjur eu în piese.

Citește întreaga știre pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 10 aug 2023, 11:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience