Albă ca Zăpada, fără pitici în noul film Disney. Remake-ul care schimbă complet basmul așa cum îl știam

Data publicării:

Cea mai recentă victimă a grevei actorilor de la Hollywood este re-make-ul Disney Albă ca Zăpada, care va fi lansat acum în martie 2025, în loc de 2024, așa cum era stabilit inițial. Mai mult, noul film a suferit schimbări majore, în comparație cu filmul clasic, apărut în 1937. Astfel că, Albă ca Zăpada nu va mai avea pitici, ci creaturi magice. Decizia a fost luată de Disney pentru a nu jigni persoanele care suferă de nanism.

Disney a făcut publică prima imagine din filmul Albă ca Zăpada şi cei 7 Pitici, însă, spre deosebire de producția din 1937, în noul film, piticii nu sunt pitici. 

 

Imaginea publicată de Disney o arată pe Albă ca Zăpada, interpretată de actriţa Rachel Ziegler, aşezată pe un scaun şi înconjurată de cele șapte personaje care ar urma să poarte numele de „creaturi magice”, care nu seamănă deloc cu piticii din filmul Albă ca Zăpada din 1937. Potrivit unui reprezentant al companiei, citat de presa internațională, decizia a fost luată pentru a evita stereotipurile din filmul clasic, dar și după consultarea comunității persoanelor care suferă de nanism.

 

 


Filmul Albă ca Zăpada de la Disney: Data de lansare, intriga, distribuția și trailerul

 

Pe fondul grevei actorilor SAG-AFTRA, aflată în desfășurare la Hollywood, studiourile amână și rearanjează datele de lansare ale unora dintre cele mai importante proiecte viitoare.

Cea mai recentă victimă este re-make-ul Disney "Albă ca Zăpada", cu Rachel Zegler în rolul principal, a cărui dată de lansare a fost mutată din martie 2024 în martie 2025, potrivit Elle.

 

Filmul original, Snow White and the Seven Dwarfs (Albă ca Zăpada și cei șapte pitici), a fost lansat în 1937 și a fost primul lungmetraj de animație al Disney. În concordanță cu reimaginarea sa, Albă ca Zăpada din 2025 nu se va concentra la fel de mult pe subplotul romantic și, în schimb, o va arăta pe protagonista sa devenind liderul pe care tatăl ei a încurajat-o să fie.


În ciuda faptului că data de lansare se profilează acum într-un viitor îndepărtat, iată tot ceea ce știm până acum despre mult așteptatul film Disney Albă ca Zăpada.

Cine va juca în Albă ca Zăpada


Alături de Zegler, care este prima femeie latină care o interpretează pe Albă ca Zăpada, în film vor juca și actrița din Wonder Woman, Gal Gadot, în rolul Reginei malefice, și actorul din WeCrashed, Andrew Burnap, în rolul unui nou personaj numit Jonathan. Toți cei șapte pitici au fost reimaginați prin CGI pentru remake

 

Intriga din noul film Albă ca Zăpada


Vorbind la Disney D23 Expo în septembrie 2022, Zegler, care este cunoscută mai ales pentru rolul ei de debutant în West Side Story, a declarat: "Desenul animat original a apărut în 1937, și foarte evident. Există un mare accent pe povestea ei de dragoste cu un tip care o urmărește literalmente. Ciudat! Ciudat! Așa că nu am făcut asta de data aceasta.

Avem o abordare diferită față de ceea ce sunt sigur că mulți oameni vor presupune că este o poveste de dragoste doar pentru că am distribuit un tip în film", a continuat Zegler, referindu-se la Burnap.


Într-un alt interviu despre film, Zegler a apărat noua înclinație progresistă forțată a filmului: "Oamenii fac aceste glume despre faptul că filmul nostru este Albă ca Zăpada PC... da, este - pentru că a avut nevoie de asta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de rachel zegler (@rachelzegler)

'Versiunea noastră este o poveste revigorantă despre o tânără femeie care are o funcție dincolo de Someday My Prince Will Come'.

Când va fi lansată Albă ca Zăpada

Albă ca Zăpada, a cărui lansare era inițial programată pentru 22 martie 2024, a fost amânată pentru 21 martie 2025.

Schimbarea datei de lansare vine pe fondul grevei actorilor, care a depășit acum 100 de zile. Bob Iger, de la Disney, și alți directori executivi de la Hollywood au declarat pentru SAG-AFTRA că termenul limită este aproape depășit în ceea ce privește faptul că vor trebui să decidă ce filme vor promova dacă cele două părți nu vor ajunge la o soluție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel