"Pup-o, mă! Ouăle, franceza şi ardelenii", de miercuri, în cinematografe. Cosmin Seleşi, Alin Panc şi Alexandru Pop revin cu cel de-al treilea film din seria "Pup-o, mă!"

Data publicării:

Cel de-al treilea film din seria "Pup-o, mă!", comedia cu Cosmin Seleşi, Alin Panc şi Alexandru Pop, intră în cinematografe începând de miercuri

Filmul cu umor ardelenesc "Pup-o, mă! Ouăle, franceza şi ardelenii" va avea şi un turneu de promovare în 10 oraşe din ţară.

Fanii filmului, care au văzut deja primele două părţi sau cei care vor să descopere în premieră povestea lui Tică, Bică şi Horică, vor putea să îi întâlnească live pe actorii din film în cadrul evenimentelor.

'Tema centrală a filmelor "Pup-o, mă!" arată eforturile celor trei fraţi ciobani - Bică, Tică şi Horică - de a-şi găsi fiecare câte o "mândră" cu care să se însoare. Dar nu oricum. O veche tradiţie spunea că dacă o fată îţi cade cu tronc, o duci la Ziua Lânii în comuna Răchiţele din judeţul Cluj, o alergi şi apoi o pupi. Legenda spune că veţi rămâne toată viaţa împreună, ducând un trai îmbelşugat şi lipsit de griji', se arată în sinopsisul peliculei.

În ultima parte a trilogiei, "Pup-o, mă! Ouăle, franceză şi ardelenii", e prezentată ultima şansă a lui Tică de a-şi găsi o mândră de Ziua Lânii.

Scenele pline de umor sunt filmate în vara anului 2022, la o stână din satul Răchiţele, din judeţul Cluj, într-un peisaj care redă în cel mai autentic mod experienţa traiului ciobanilor de la munte.



"În ultimii ani şi nu numai a existat o fascinaţie pentru ardeleni sau pentru viaţa în Ardeal. Mulţi se întreabă, poate, care este de fapt farmecul ardelenesc? De ce stârnesc atât de mult interes? Şi am vrut să redăm traiul lor autentic, de la sat, în cât mai multe nuanţe, caracteristica principală fiind umorul. 'Pup-o, mă!' este prima serie de filme adevărată românească, este o trilogie transilvăneană", a afirmat Alin Panc, actor şi producător al filmului.

Comedia este regizată de Tudor Botezatu, iar scenariul este scris de Salex Iatma. Din distribuţie fac parte actorii Cosmin Seleşi, Alin Panc, Alexandru Pop, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misirianţu şi Alice Peneacă, dar şi influenceri precum Ioana Grama şi Maria Georgiana Vacariu sau Ines Stana.

Turneul de promovare al celui de-al treilea film din seria "Pup-o, mă" începe miercuri la Iaşi, la Cinema Ateneu, de la ora 18,00.

Turneul continuă pe 9 februarie - Cinema Mon Amour din Piatra Neamţ (ora 19,00), 10 februarie - Cinema Pacea din Gherla (ora 18,30), 10 februarie - Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca (ora 20,00), 11 februarie - Cinema Palace din Oradea (ora 18,00), 12 februarie - Casa de Cultură din Marghita (ora 18,00), 14 februarie - Sala Traube din Mediaş (ora 18,00), 14 februarie - Cinegold din Sibiu (ora 20,00) şi 15 februarie - Casa Municipală de Cultură din Făgăraş (ora 19,00).

Va urma o gală specială la Bucureşti, pe 17 februarie, de la ora 19,00, la Cinema Veranda Mall.

După încheierea turneului, filmul va mai rula şi în cinematografele din alte 13 oraşe - Focşani, Alexandria, Buzău, Bacău, Bistriţa, Vaslui, Botoşani, Vulcan, Reşiţa, Caransebeş, Petroşani, Oţelul Roşu şi Lupeni, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel