Al Pacino, tată la 83 de ani. Ce nume a ales pentru băiatul său

Sursă foto: Youtube/ Jimmy Kimmel Live, Al Pacino
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Jimmy Kimmel Live, Al Pacino

Al Pacino (83) și perechea sa, Noor Alfallah (29), au primit cu bucurie venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al vedetei.

Al Pacino are vârsta de 83 de ani, iar partenera sa,  Noor Alfallah, are 29 de ani, Cei doi au puțin peste un an de când se cunosc. Ei își declară iubirea absolută unul celuilalt. Celebrul regizor și partenera sa au anunța vestea ieri, joi, în decursul zilei. Reprezentanții cuplului au declarat pentru Daily Mail că nou-născutul este un băiat, lucru ce îi împlinește pe părinți. Numele său este Roman Pacino.

E un băiat

De asemenea, Al Pacino nu a fost căsătorit niciodată, a avut doar relații. Cu toate acestea, starul are acum patru copii.

Declarația reprezentanților cuplului confirmă zvonul: „Se confirmă că Al Pacino și Noor Alfallah au primit un fiu, pe nume Roman Pacino”

Perechea a confirmat sosirea bebelușului prin sărbătorirea primirii acestuia  la o cină în West Hollywood (n.r. West Hollywood este o zonă în vogă, cunoscută pentru viața de noapte debordantă).

Câștigătorul Oscar, Al Pacino, și partenera sa Noor, despre care s-a dezvăluit luna trecută că era însărcinată în  opt luni cu primul său copil  și cel de-al patrulea pentru Al Pacino, și-a făcut apariția într-un mod relaxat în timp ce conducea spre Sunset Tower cu ceva ce ar fi părut un scaun de bebeluș pe bancheta din spate a mașinii.

Escapada lor a marcat prima ieșire în public împreună de când s-a aflat vestea sosirii lui Roman Pacino. Tmz, de asemenea, a anunțat că cei doi părinți  s-au bucurat de un venirea pe lume a unui bebeluș și că cei doi părinți sunt în „extaz”.

Partenera lui Al Pacino nu este străină de relațiile cu bărbați mult mai în vârstă decât aceasta. Ea a mai fost împreună și cu Client Eastwood.

La ieșirea cu starul din „Nașul”, diva a purtat o salopetă neagră șic cu o haină asortată. Ea a combinat aceste haine cu botine.

Conform Daily Mail, Noor își dorea un copil foarte tare, chiar de ani de zile, iar Al Pacino nu a putut fi mai fericit datorită acestui fapt. Faimosul director de film o iubește pe mama celui de-al patrulea copil al său, iar sentimentul este mutual.

Posibile probleme de sănătate

De asemenea, au existat câteva semnale de alarmă cu privire la vârsta celebrului star. Anumiți medici trag semnale de alarmă asupra vârstei la care dorește Al Pacino să aducă un nou-născut pe această lume.

"Bărbații mai în vârstă au făcut copii încă din zilele biblice. Nu este un fenomen nou. Ceea ce nu am înțeles este că ei ar putea produce copii cu un risc mai mare de probleme", a declarat Arthur Caplan, profesor de etică medicală la Școala de Medicină Grossman de la Universitatea din New York, potrivit nbcnews.

 

Cu toate acestea, celebrul cuplu nu a semnalat vreo problemă cu starea de sănătate a nou-născutului lor. Aceștia sunt mai fericiți ca niciodată pentru venirea pe lume a băiețelului Roman.

Vezi și: Al Pacino, din nou tată, la 83 de ani. Actorul are deja trei copii din relațiile anterioare

Vezi și: Viggo Mortensen, Courtney Love, Al Pacino şi John Travolta, într-un film despre asasinarea preşedintelui JFK

Vezi și: Geoffrey Rush vine la TIFF.22. Actorul va fi omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate

Vezi și: Actriţa Carmen Tănase, în drum spre Londra pentru a-şi întâlni idolul, Al PacinoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 16 iun 2023, 10:34 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience