Al Pacino, din nou tată, la 83 de ani. Actorul are deja trei copii din relațiile anterioare

Data publicării:
Al Pacino, captură video Youtube/ CBS Sunday Morning
Descriere foto: Al Pacino, captură video Youtube/ CBS Sunday Morning

Al Pacino va avea în curând patru copii.

Al Pacino și-a surprins complet fanii, după ce le-a dat vestea neașteptată, aceea că în curând va deveni tată a al patrulea copil, la vârsta de 83 de ani. Iubita sa, Noor Alfallah, este însărcinată, iar vestea a fost confirmată de un reprezentant al actorului.

Se pare că actorul și Alfallah se întâlnesc din luna aprilie a anului trecut, dar dragostea adevărată nu ține cont de nicio barieră. 

"Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei. Se mișcă doar prin cercuri cu oameni bogați și provine dintr-o familie cu bani.", au declarat surse din apropierea cuplului.

Înainte de relația cu starul Scarface, ea a mai avut legături și cu Mick Jagger, dar și cu miliardarul Nicolas Berggruen, notează presa internațională

Citește și: Arnold Schwarzenegger, declarații emoționante despre Bruce Willis: „Va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă și ca un om bun"

Al Pacino are încă trei copii

Al Pacino mai are deja trei copii, cu două femei diferite. Primii doi îi are cu Beverly D'Angelo, cu care s-a întâlnit din 1997 până în 2003, și unul cu Jan Tarrant, care s-a născut în 1989.

Totuși, actorul nu este singura celebritate în vârstă, care are copii mai târziu în viață. Spre exemplu, Robert De Niro a dezvăluit recent că partenera sa de viață a adus pe lume cel de-al șaptelea copil al său.

VEZI și: Fratele lui Paul Walker, omagiu emoționant pentru regretatul actor. Și-a numit fiul după numele său: „Acest nume datează de patru generații”

Actorul nu a ajuns în fața altarului

Al Pacino este cunoscut dintr-o mulțime de filme celebre, precum ar fi Scarface, Trilogia Nașului, The Godfather, The Irishman și multe altele. Cu toate acestea, viața privată a încercat să și-o țină mereu departe de ochii publici, vorbind rareori depsre familia sa.

Deși câștigătorul premiului Oscar nu a fost niciodată căsătorit, de-a lungul anilor, acesta a avut legături romantice cu Diane Keaton, Lucila Solá și Noor Alfallah.

„Bineînțeles că este posibil să mă căsătoresc. Totuși, pare să nu conteze asta. Nu am nicio idee, dar niciodată nu spun niciodată.”, a declarat actorul în 2015, potrivit people.

Te-ar putea interesa și: Prințul Harry și Meghan, în prag de divorț? Semnele care i-au dat de gol: „Există probleme în căsnicie de ceva timp”

Lecția pe care a învățat-o din propria familie

Al Pacino nu a avut parte de o copilărie extrem de fericită. Părinții actorului au divorțat când acesta avea doar 2 ani, după care s-a mutat la bunicii materni. Tocmai din acest motiv, chiar dacă nu a avut niciodată o familie stabilă, acesta și-a dorit să le ofere mai mult copiilor săi.

"Tatăl meu nu a mai făcut parte din viața mea de atunci. Am vrut să fiu diferit cu copiii mei. Am vrut să fiu responsabil față de ei, așa că îmi împart timpul între cele două coaste.", spunea actorul în trecut.

Actorul o are pe fiica Julie Marie cu fosta sa iubită, antrenoarea de actorie Jan Tarrant. De asemenea, el îi împarte pe gemenii Anton și Olivia cu fosta Beverly D'Angelo, cu care s-a întâlnit între 1997 și 2003.

„Sunt responsabil față de ei. Sunt o parte din viața lor. Când nu sunt, este supărător pentru mine și pentru ei.”, mai spunea el în trecut, semn că este extrem de responsabil, când vien vorba de rolul de tată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel