Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident de circulație: "Ne-am rostogolit de trei ori. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit"

Data actualizării: | Data publicării:
Aida Parascan, sursa instagram
Descriere foto: Aida Parascan, sursa instagram

Aida Parascan trece prin momente cumplite, după ce a fost implicată într-un accident grav de circulație.

Aida Parascan a trecut prin clipe de coșmar, în urmă cu puțin timp, după ce a fost implicată într-un grav accident de circulație. Vedeta se îndrepta spre Bacău, împreună cu o prietenă. Într-un moment de neatenție, automobilul în care se aflau cele două a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de câteva ori.

Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident de circulație

Aida Parascan, fosta câștigătoare de la Master Chef, a văzut moartea cu ochii, după ce s-a răsturnat cu mașina.  Totul s-a întâmplat după ce vedeta s-a dat mai în dreapta drumului pentru ca un alt autoturism să o poată depăși. Din nefericire, autoturismul a părăsit carosabilul și a ajuns în șanț. Ulterior, mașina s-a răsturnat și s-a rostogolit de trei ori pe șosea,

„E groaznic prin ce trec acum. Am fost implicată într-un accident de mașină foarte grav. Eram cu o prietenă în mașină, în acele momente negre pentru că amândouă trebuia să ajungem la o conferință de spiritualitate si mergeam spre Bacău liniltite. Însă, într-un moment negru, prietena mea,  s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente. Nu este un moment bun pentru mine', a declarat Aida Parascan pentru Click.

Din fericire, celde două femei purtau centuri de siguranță, astfel că au scăpat cu viață din accidentul teribil în care au fost implicate.

„Acum două ore aș fi putut să-mi pierd viața dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viată! Și DA, ne vedem la Bacău, am fost salvată în mare parte din munca mea iar Duminică, deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atât timp cât sunt în viață voi lupta să aduc Lumina pe Pământ!', a fost mesajul vedetei pentru fanii săi.

Sursa foto: Aida Parascan, dezvăluiri șocante despre bebelușul care i-a murit în pântece: „Am născut natural, a durat vreo 6 ore și jumătate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel