Aida Parascan, dezvăluiri șocante despre bebelușul care i-a murit în pântece: „Am născut natural, a durat vreo 6 ore și jumătate”

Data publicării:
Aida Parascan, sursa instagram
Descriere foto: Aida Parascan, sursa instagram

Aida Parascan trece prin momente cumplite, după ce a pierdut sarcina. Vedeta a făcut mărturii șocante despre această tragedie.

Aida Parascan traversează o perioadă grea din viața ei. Recent, câștigătoarea show-ului “MasterChef” a trecut prin cea mai mare dramă, care a marcat-o profund. În toamnă, Aida ar fi trebui să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea membru al familiei, însă, din nefericire, inima bebelușului a încetat să mai bată.

”Au trecut 5 luni in care am trecut prin toate starile prin care trece o mama care asteapta un bebe. In ultima saptamana insa am trecut prin iad si am fost fata in fata cu moartea si la propriu si la figurat. Inima „îngerașului” a incetat sa bata. Sufletelul lui s-a dus inapoi la Dumnezeu.

A facut si va face parte mereu din familia noastra si din mine si toti l-am iubit enorm. Durerea si suferinta nu pot fi exprimate in cuvinte, ma rog sa pot intelege sensul a tot ce s-a intamplat si mulțumesc pentru ca sunt in viata si ca ma intorc acasa la cei care ma iubesc”, a fost mesajul Aidei Parascan.

Aida a declarat că nici medicii nu-și explică ce s-a întâmplat, având în vedere că analizele i-ar fi fost bune și că aceste tragedii se petrec când mama nu se simte bine sau când există șocuri.

„Nici ei nu au o explicație, pentru că două zile mi s-au făcut analize și au fost perfect. Colul uterin era înalt, dur, nu existau riscuri de avort spontan, lichidul era foarte mult, placenta era perfect lipită de peretele uterului. Nici ei nu-și explică, pentru că se întâmplă când mama nu e bine, când sunt șocuri, dar eu chiar nu am avut niciun fel de nimic”, a spus Aida Parascan la Acces Direct.

De asemenea, vedeta a declarat că fost nevoită să nască natural, lucru care a durat șase ore. Deși fătul ar fi fost întreg, vedetei i s-ar fi spus că micuțul ar fi început să se descompună, însă ea nu a avut puterea să-l vadă.

„Am fost nevoită să-l nasc natural. Am născut 3 copii pe cale naturală și nu cred că am îndurat cât am făcut-o de data asta. Corpul nefiind pregătit... De când au început contracțiile din 2 în 2 minute, cred că vreo 6 ore și jumătate a durat. Era întreg. Eu nu am putut să mă uit. Nu era bucăți, din câte mi s-a spus era întreg, dar începuse să se descompună. Nu știu, nu l-am văzut”, a adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel