Ai un fermoar rupt? Cu acest truc simplu îl vei putea repara singur în cel mai scurt timp!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Tomas Sobek
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Tomas Sobek

Cu toții am trecut prin această situație: vrei să închizi fermoarul hainei sau al genții, dar fermoarul nu mai funcționează brusc. S-a blocat sau nu îl mai puteți folosi pentru că unul sau mai mulți dinți s-au desprins. Din fericire, există o soluție inteligentă pentru această problemă foarte frecventă.

Când ești pe cale să ieși afară și fermoarul hainei se rupe brusc, tot vei avea nevoie de ceva de îmbrăcat pentru a te proteja de frig. Nu toată lumea își poate permite să își aducă haina la un croitor pentru a o repara. Ai nevoie de o soluție rapidă, iar noi ți-am găsit-o sub forma acestui truc simplu! Ai nevoie doar de un patent.

Urmăriți videoclipul cu instrucțiuni de mai jos pentru a afla cum funcționează!

Alte metode pentru a repara un fermoar rupt

Începe prin a îndeparta cusăturile din capătul inferior al fermoarului. Scoate opritorul metalic din partea inferioară a fermoarului, fără a rupe țesătura. Îndepărtează vechiul glisor și înlocuiește-l cu unul nou. Poziționează dinții fermoarului în canelurile superioare ale noului glisor, împinge-le până jos și apoi trage ușor fermoarul pentru a fii sigur că ai găsit poziția corectă a glisorului pe piesele de fermoar. Nu uita să coși un nou opritor în partea inferioară a celor două piste cu fermoar.

Cum să repari un fermoar blocat cu detergent de rufe

Dacă fermoarul este blocat, poți încerca să remediezi problema aplicând detergent lichid de rufe. Pur și simplu, aplică un strat de detergent pe fermoarul blocat și încearcă să închizi sau să deschizi fermoarul. Detergentul lichid de rufe va funcționa ca un lubrifiant, potrivit tips-and-tricks.co

Pune trei linguri de piper când bagi hainele la spălat. Un truc care te scapă de o mare problemă

Deși știm că există numeroase produse de curățare care promit că redau culoarea hainelor tale, nu este nimic mai bun decât să optezi pentru acele alternative care sunt prietenoase cu mediul și care nu te vor determina să cheltuiești o avere uriașă pentru a-ți îmbunătăți aspectul hainelor.

Cu această ocazie, vă vom spune cum să folosiți piperul negru în mașina de spălat. Acest lucru vă va ajuta semnificativ să vă păstrați culoarea hainelor pentru mult mai mult timp. 

Dacă după câteva spălări ți-ai dat seama că hainele tale nu își păstrează culorile originale, îți recomandăm să pui în practică aceste trucuri. Pe lângă recuperarea tonusului unora dintre țesături, vei putea, de asemenea, să îngrijești și să prelungești durata de viață a hainelor prin această alternativă naturală.

Cunoașteți beneficiile punerii piperului negru în mașina de spălat și veți observa o diferență aproape imediată. În plus, vă poate ajuta ca împreună cu acest truc să adăugați alternative precum:

- nu utilizați temperaturi prea ridicate

- evitați să lăsați hainele sub razele soarelui prea mult timp

- utilizați detergenți abrazivi.

Citește continuarea AICI

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel