„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Data actualizării: | Data publicării:
Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent
Descriere foto: Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

Victoria, la numai 13 ani, are asigurată o carieră internațională, începând cu o bursă de studiu în străinătate.

Victoria este o dansatoare de performanță, chiar dacă face acest lucru din pasiune. Ea a câștigat concursuri internaționale, luând locul 1 în străinătate, iar pe lângă toate acestea a primit o bursă de studiu la o școală reputată din Europa.

Mihai Bobonete a fost surprins să afle că Victoria vine tot din Craiova - orașul natal al comediantului.

„Sunt Victoria și vin din Craiova. În seara aceasta vă voi arăta un număr de dans - Lyrical. Am 13 ani, iar de-a lungul anilor am fost și la competiții unde am câștigat premii, dar o fac mai mult pentru pasiune. Până acum am câștigat locul 1 la un concurs și am câștigat și o bursă la o școală din străinătate”, a spus tânăra, în fața juriului.

 

„Mi se pare admirabil să treacă muzica printr-un copil la 13 ani în acest fel și să simți cu atâta gingășie ce trece prin tine. Mi se pare incredibil”, a spus Andi Moisescu.

Andra a fost impresionată de faptul că, deși a câștigat premii și șanse, tânăra urmărește în primul rând pasiunea, câștigurile materiale nefiind unul dintre obiectivele principale ale Victoriei.

Opinia juriului

Cei patru jurați au zis toți „Da”, hotărând ca Victoria să meargă mai departe. Dragoș Bucur a spus că „are mari șanse la marele premiu”:

„Eu admir faptul că a zis că face asta din pasiune. S-a și văzut în momentul său că e așa. Niciodată să nu-ți pierzi această pasiune. Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”, a precizat Dragoș Bucur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel