Ai grijă ce îți dorești, s-ar putea să nu-ți placă! Jupiter retrograd în Berbec între 28 iulie și 28 octombrie. Avertizări pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Una dintre lecțiile lui Jupiter, ne spune astrologul Daniela Simulescu, este să avem grijă ce ne dorim, căci s-ar putea să nu ne placă. Un alt element căruia ar trebui să-i acordăm mai multă atenție este cel al dorințelor, ne-am dorit autentic de pe 11 mai încoace, chiar asta e ceea ce vrem cu adevărat? Sau pur și simplu am văzut la alții și am zis apoi că am vrea și noi?

Pe 11 mai Jupiter și-a început tranzitul în Berbec, pe 28 iulie va retrograda în acest semn, unde va sta până pe 28 octombrie când va retrograda în Pești. Poate că până acum nu vi s-a părut că acest tranzit a avut cine știe ce efecte, însă cu siguranță ați avut ceva idei, ați simțit că ați putea face anumite transformări, doar că parcă nu s-a ivit momentul potrivit pentru acestea.

Ei bine, de pe 28 iulie s-ar putea să aveți senzația că timpul are mai multă răbdare cu voi și nu doar atât, ci și că întâmpinați anumite situații care vă duc în direcția de a primi ce vă doriți, de a vă trezi de a o lua de la capăt. 

Dacă aveți nevoie de prospețime, de schimbare, de o nouă șansă, atunci ați întâlnit tranzitul perfect, vedeți în ce casă se petrece în previziunile de mai jos și s-ar putea ca de pe 28 iulie să înceapă să vă iasă. 

Jupiter vorbește despre încredere, abundență și expansiune și vă întreabă: de pe 11 mai până acum, unde ai avut prea multă încredere și unde nu ai avut deloc? Cel mai greu pentru toți oamenii este să ajungă la o doză de echilibru, în special cu această planetă căreia îi place mult și din ce e bun, dar și din ce e rău. 

Pe de altă parte, Jupiter are legătură cu justiția și cu dreptatea, dacă ai fost superficial, dacă ai luat-o pe scurtătură, dacă ai făcut compromisuri sau ai apelat la tot felul de trucuri de pe 11 mai până acum, s-ar putea să dai nas în nas cu greșelile tale. 

Previziuni pentru perioada de retrogradare a lui Jupiter în semnul Berbecului între 28 iulie și 28 octombrie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Jupiter în semnul vostru v-a adus multă lene, un fel de „lasă, mă, că merge și așa” că se întâmplă de la sine, însă acum vă cere nota de plată, unde ai fost prea leneș, unde ai procrastinat. De judecata proprie, de aceea trebuie să vă temeți, de mintea voastră, dacă ați fost prea expansiv, dacă ați exagerat și unde anume, asta va trebui să clarificați cu voi înșivă, trebuie să vă ajustați comportamentul și să nu mai considerați că tot ce zboară se mănâncă. Să faceți diferența între ceea ce vă doriți și de ce aveți nevoie cu adevărat, cum anume puteți construi autentic. 

Taur/ Ascendent în Taur

De pe 11 mai încoace, ați reușit să faceți ceva curățenie în viața voastră? Sau Jupiter v-a scăpat cumva exact de oamenii pe care i-ați fi dorit în continuare în viața voastră? Vi se pare că trăiți aceleași lucruri vechi și prăfuite, că ați rămas tot acolo și parcă așteptați să vă pice din cer, nu faceți nimic pentru a schimba situația în care vă aflați. Pierderile pe care le-ați avut ar trebui să vă pună pe gânduri și să vă facă să înțelegeți că s-ar putea ca doar voi și numai voi să fiți cei responsabili pentru ele. Dacă ați întâmpinat neplăceri, nu mai dați vina pe alții, ci mai degrabă pe așteptările voastre ireale. Începeți să construiți diferit, căci anul viitor Jupiter va intra în semnul vostru, iar aceasta e o etapă de pregătire. 

 Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel