Agresorul vedetelor de la Hollywood, clipe grele în închisoare

Data publicării:
Harvey Weinstein, captură video Youtube/Skynews
Descriere foto: Harvey Weinstein, captură video Youtube/Skynews

Producătorul Harvey Weinstein, aflat în închisoare, se simte rău şi "este monitorizat îndeaproape".

Producătorul american de film Harvey Weinstein se simte rău şi "este monitorizat îndeaproape" în închisoare, conform reprezentanţilor mogulului încarcerat.

În vârstă de 68 de ani, producătorul "se află în izolare cu temperatură de 101 grade (Fahrenheit)", echivalentă cu 38,3 grade Celsius "şi ar putea avea coronavirus", potrivit site-ului TMZ.

Reprezentanţii producătorului au declarat că nu pot "nici să confirme, nici să nege" că a avut rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Weinstein execută o condamnare de 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat în februarie de viol şi agresiune sexuală.

În prezent, el este închis la Wende Correctional Facility (Wende CF) din statul New York.

Un reprezentant al lui Weinstein a confirmat agenţiei de ştiri PA că acesta are febră.

Mogulul de la Hollywood căzut în dizgraţie este considerat vulnerabil la coronavirus din cauza vârstei, a greutăţii excesive şi a altor probleme medicale, inclusiv a unei afecţiuni cardiace şi a hipertensiunii.

El a fost internat timp de cinci zile în martie pentru probleme cardiace şi dureri în piept.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat de Corecţii şi Supraveghere Comunitară din New York (NYSDOCCS) a declarat că nu poate să comenteze cazuri individuale, dar a spus că orice persoană care prezintă simptome de COVID-19 este imediat izolată şi testat.

Reprezentanţii lui Weinstein au declarat că "lucrează cu NYSDOCCS şi cu echipa excelentă de la Wende CF pentru a se asigura că domnul Weinstein primeşte îngrijirea medicală adecvată de care are nevoie".

Weinstein a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi viol după un proces desfăşurat la New York.

Luna trecută, la adresa sa au fost formulate alte şase capete de acuzare de agresiune sexuală, ceea ce înseamnă că în prezent se confruntă cu unsprezece acuzaţii de agresiune sexuală în Los Angeles.

Oficialii din Los Angeles au început procedurile de extrădare, urmând ca o altă audiere de extrădare să aibă loc în decembrie.

Purtătorul de cuvânt al lui Weinstein a declarat că el "a susţinut întotdeauna că fiecare contact fizic de-a lungul întregii sale vieţi a fost consensual", adăugând că "acest lucru nu s-a schimbat".

În luna septembrie, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a "retras şi anulat" în mod formal distincţia Comandant Onorific al Imperiului Britanic acordată în 2004 lui Harvey Weinstein ca urmare a condamnării fostului producător de la Hollywood pentru agresiuni sexuale asupra unei foste asistente de producţie şi violarea unei actriţe, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel