Agresoarea Mirelei Vaida, liberă pe străzi. Femeia a fost externată de la Obregia: ‘Când o prind o omor’, deci ea se întoarce

Data publicării:
Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida este terifiată de gândul că agresoarea sa ar putea încerca din nou să o atace. Prezentatoarea Tv a anunțat că femeia care a aruncat cu un bolovan în ea este din nou liberă pe străzi, după ce a fost externată de la Spitalul Obregia.

Mirela Vaida a anunțat că femeia care a atacat-o zilele trecute cu un bolovan, în timp ce prezenta în direct emisiunea „Acces Direct”, a fost exernată din spitalul de Psihiatrie. 


Prezentatoarea Tv i-a transmis un mesaj procurorului de caz, în care încearcă să îl convingă de amenințarea pe care o simte din partea acestei femei. 


„Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vagile mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu, și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?


Vă rog, luați în serios această situație. Dacă este doar amenințare, această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri. Poate face victime. ‘Când o prind o omor’, deci ea se întoarce. A venit cu un bolovan de 4 kg. După ce e liberă pe străzi, se poate întoarce aici?

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Știu, și mie îmi e milă, dar este un pericol social. Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este același, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă', a afirmat Mirela Vaida, în direct, la Antena 1.

 

Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o în aceste zile și spune că încearcă să fie tare pentru copii ei. 

„Dragii mei, trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viață mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranța și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Va sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Va îmbrățișez!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel