Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată

Data publicării:
Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv
Descriere foto: Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv

Agresoarea Cristinei Joia, designerul „Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost condamnată luni, 10 mai, de către Judecătoria Sectorului 4 București.

Nicoleta Ștefania A., femeia de 34 de ani care a bătut-o pe Cristina Joia într-un magazin din Capitală, a fost condamnată la 1 an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru loviri și alte violențe, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni.

De asemenea, ea este obligată și la plata a 10.000 de euro către victimă, cu titlu de daune morale, dar și suma de 7.989,21 de lei, reprezentând prejudiciu material creat prin comiterea infracţiunii.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată cu apel în termen de 10 zile.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 București au decis, în baza art. 93 alin.1  din Codul penal, că pe durata termenului de supraveghere, femeia trebuie să: se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele stabilite de această instituţie; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă.

 

Citește continuarea pe DC News.

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel