Află care este TALISMANUL Zodiei tale. Cum să atragi norocul în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Fiecare semn zodiacal are energia sa aparte, iar fiecare ar putea beneficia de pe urma unui talisman care să îi aducă noroc, dar să îl și protejeze. Aflați mai jos care este talismanul potrivit pentru fiecare zodie și cum poate ajuta. 

Oamenii au iubit întotdeauna ideea de a avea un talisman sau în care să creadă. Legendele și miturile antice sugerează că oamenii au propriile lor talismane care îi ajută să reușească în diverse situații. Această credință populară a fost transmisă din generație în generație și astfel, astrologii au reușit să definească talismanele  pentru fiecare semn zodiacal. Poți să te inspiri de aici și poți să îți creezi un talisman personalizat în funcție de Zodie, Ascendent, Lună sau marcajul dominant din harta ta natală. 

Iată talismanele pentru toate cele 12 zodii:

Berbec

O cheie ar fi aceea care ți-ar putea purta noroc, deoarece Berbecii sunt destul de hotărâți și energici în tot ceea ce fac. Atitudinea de „a nu renunța niciodată” este o trăsătură pozitivă a ta. Îi inspiri pe ceilalți să-și atingă obiectivele și astfel, așa cum o cheie deschide uși pline de oportunități, personalitatea Berbecului va rezona cu o cheie și va reprezenta mereu șanse care se pot deschide în calea acestui semn zodiacal. 

Taur

Numărul 7 funcționează precum un talisman pentru Tauri. Deși în hinduism, numerele impare sunt în general preferate numerelor pare, dar 7 este unul considerat extrem de norocos. Numărul 7 are, de asemenea, o semnificație în religiile occidentale, deoarece se crede că Dumnezeu a creat lumea în șase zile și s-a odihnit în cea de-a șaptea. Există, de asemenea, șapte continente, șapte minuni ale lumii și șapte culori în curcubeu, prin „7”, e ca și cum deții secretul lumii și atragi abudența.

Gemeni

Zarurile pot funcționa precum un talisman pentru Gemeni. Acest fapt se datorează multiplelor posibilități pe care le au înscrise în numerele lor. Gemenii sunt curioși și expansivi și au în față o multitudine șanse pe care abia așteaptă să le descopere. Multe jocuri aduc câștig datorită zarurilor, așadar cu acest talisman, nu ai de unde să știi de unde poate sări iepurele. 

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel