Afecțiunea rară a actriței Jennifer Aniston care l-a îngrozit pe Brad Pitt. Cum le-a afectat mariajul

Data publicării:

Cum l-a "îngrozit" pe Brad Pitt afecțiunea rară a actriței Jennifer Aniston. Un expert explică modul în care trebuie tratată această problemă de sănătate.

Jennifer Aniston suferă de somnambulism. 

Un expert în somn explică de ce obiceiul nocturn al actriței din Friends nu este de râs. 


Jennifer Aniston este, fără îndoială, o femeie de vis. Amabilă, inteligentă, determinată și atrăgătoare, ca să nu mai vorbim de amuzantă, dar se pare că traiul cu actrița din Friends vine cu câteva aspecte negative.


Într-un interviu mai vechi, fostul soț al lui Jennifer, Brad Pitt, a împărtășit unul dintre lucrurile mai puțin minunate ale traiului cu vedeta, dezvăluind că fosta sa soție are o afecțiune nocturnă care a cauzat probleme în relația lor, potrivit HelloMagazine.


Explicând că Jen era somnambulă în timpul relației lor, Brand a glumit: "Ea face multe lucruri când doarme. Alarma casei se declanșa și am găsit-o afară. A trebuit să negocieze prin trei sau patru camere".


Actorul a mai spus că starea ei este destul de periculoasă, adăugând că locuiau pe o stâncă la acea vreme. Jennifer a spus că incidentul l-a îngrozit  pe Brad, potrivit Madam Noire.


"Voi auzi sertarele deschizându-se și închizându-se în cealaltă cameră și mă gândesc că eu mă voi culca la loc, iar ea va face niște lucruri", a glumit el. El a adăugat că și Jen vorbește în somn, împărtășind: "Vorbește mult, am avut unele dintre cele mai bune conversații ale noastre".


În timp ce Brad a glumit pe seama acrobațiilor pe care Jennifer le făcea în somn, care probabil că l-au afectat și pe cel de-al doilea soț al ei, Justin Theroux, experții averizează că această afecțiune este una cât de poate de serioasă, deoarece somnambulismul este adesea cauzat de privarea de somn, stres, febră și boală.


Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează, de obicei, de la câteva secunde până la o jumătate de oră și au loc în timpul somnului profund care apare în primele ore după ce ați adormit.


"Persoanele care sunt somnambule au de obicei ochii deschiși sau o expresie sticloasă. De obicei, nu răspund la întrebări și și nu vă vor recunoaște de multe ori", explică Lisa Artis, director executiv adjunct la The Sleep Charity. "Ulterior, nu vor avea nicio amintire a activității lor nocturne, pot fi confuzi odată treziți și, în general, se vor simți mai obosiți a doua zi, instaurând un ciclu de privare de somn."

Jennifer a vorbit despre importanța somnului pentru sănătatea ei, explicând în 2022: "Somnul obișnuia să fie ultimul lucru de pe listă, dar nu poți respecta cu adevărat cei trei piloni ai sănătății - care sunt dieta, exercițiile fizice și somnul - dacă nu poți face cu adevărat exerciții fizice și nu poți mânca bine dacă nu ai dormit bine, deoarece ceasul tău corporal este complet dat peste cap."


Despre problemele ei de somn, Jen a spus: "Cred că a început undeva pe la 30 de ani sau chiar mai devreme, dar nu începi să observi efectele lipsei de somn când suntem mai tineri, pentru că suntem atât de invincibili", a declarat actrița de 54 de ani pentru People.

 

"A început ca fiind ceva pe care pur și simplu îl acceptam și apoi, dintr-o dată, îți dai seama de efectele lipsei de somn și de modul în care îți afectează ziua și munca, funcționarea minții și fizicul."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel