Adriana Trandafir și Romică Țociu au încins atmosfera la Te cunosc de undeva! Taraful Caliu le-a purtat noroc

Data actualizării: | Data publicării:

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată aseară, la Antena 1 a adus în platoul transforming show-ului piese şi artişti de top care au dat în clocot artistic, într-o gală emoţionantă şi amuzantă deopotrivă. Taraful Caliu le-a purtat noroc Adrianei şi lui Romică, astfel că cei doi şi-au adjudecat un nou trofeu cu rolul Vioricăi Rudăreasa şi al lui Ionel Tudorache. 

Concurenții celui de-al 16-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!” și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, într-o gală dedicată pieselor de top. Şi cine ar fi putut fi mai reprezentativ pentru deschiderea galei decât jurata X Factor şi Next Star, Loredana, care a susţinut un moment artistic spectaculos în platoul Te cunosc de undeva!, alături de taraful ei şi de invitatul său special, finalistul X Factor, Adrian Petrache.  

Radu Ştefan Bănică a deschis seria transformărilor cu un nou travesti – o grecoaică nemiloasă şi îngrozitor de frumoasă – Helena Paparizou, iar Adriana şi Romică au făcut show total, alături de taraful Caliu şi de Viorica Rudăreasa, în platoul transforming show-ului.

 

Mirela Vaida a fost apoi cuprinsă de mirajul banilor, cu o transformare foarte dificilă – Gwen Stefani, iar Liviu şi Andrei au adus pe scena emisiunii ultima câştigătoare a show-ului, AMI, alături de Grasu XXL, cu o piesă ce poate fi considerată imnul acestui show. De la muzică românească de top s-a făcut apoi trecerea la marile dive ale industriei internaţionale, astfel că telespectatorii au putut-o urmări apoi pe Cristina Vasiu, transformată cu mult curaj şi atitudine, în Rihanna.

 

Când au aflat ce i-a adus Ruleta lui Pepe – Rick James, cu o piesă foarte asemănătoare cu o alta pe care a cântat-o în gala cardio şi a câştigat detaşat, colegii au fost invidioşi. Şi-au dat însă seama imediat că personajul e cu totul altul, unul greu, pe măsura lui Pepe.

Timpul a fost dat din nou înapoi cu ajutorul Emiliei Popescu, ce s-a transformat ieri în liderul jamaican al trupei Inner Circle. Seara s-a încheiat cu o furtună în relaţia personajelor – Andra şi What’s Up, aduşi la Te cunosc de undeva! de către Ana şi Raluka. La final, juraţii şi concurenţii au decis: Adriana şi Romică sunt câştigătorii galei cu numărul 12 Te cunosc de undeva!.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel