Adriana Trandafir, motivul pentru care și-a numit fiica Maria Speranța. Traumele care i-au marcat viața actriței: Am fost mințită

Data actualizării: | Data publicării:

Adriana Trandafir a trecut prin momente traumatizante. De ce i-a pus fiicei sale numele Maria Speranța, povestea e incredibilă.

Actrița Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa, fac echipă bună la emisiunea "Asia Express", de la Antena 1 și sunt apreciate de publicul larg.

Nu este pentru prima dată când Adriana Trandafir stârnește toată admirația publicului și pe lângă filmele și piese pe teatru în care a jucat și joacă, ea a făcut senzație și în emisiunea "Te cunosc de undeva", acolo unde a câștigat premiul cel mare alături de Romică Țociu.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Adriana Trandafir are o poveste de viața demnă de filme, lucru care a condus-o către numele pe care i l-a pus fiicei ei.

Adriana Trandafir este mamă a doi copii și are o relație foarte specială cu ei. Ștefan și Maria Speranța îi seamănă mult, dar niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme mamei, potrivit DC News.

Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, iar Ștefan este avocat.

Ce probleme a avut Adriana Trandafir cu fiul ei
Adriana Trandafir a mai fost căsătorită odată și are un fiu, pe nume Ştefan Bogrea. Artista a divorţat în urmă cu multe decenii de tatăl băiatului, iar, la acea vreme, judecătorul i-a încredinţat copilul fostului ei soţ.

Instanţa a considerat că Adriana n-ar putea avea grijă de fiu.

Citește continuarea pe DC News. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel