Adriana Trandafir, amintiri dureroase din copilărie: „Niciodată nu mi-a spus, «Măi, sunt mândru de tine, te iubesc»”

Data publicării:
Adriana Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Adriana Trandafir, foto Facebook

Adriana Trandafir a rememorat perioada în care făcea primii pași în actorie și cum a fost nevoită să fugă de acasă pentru a-și urma visul. 

Adriana Trandafir este astăzi una dintre cele mai apreciate actrițe din România astăzi. Deși era extrem de talentată, încă din copilărie, vedeta spune că nu a avut sprijin din partea părinților, care i-au și interzis să urmeze calea teatrului. Pentru a-și urma visul, actrița a fugit de acasă.

Asta se întâmpla în perioada în care susținea examenele de la Facultatea de Teatru. 


 „Niciodată nu mi-a spus, «Măi, sunt mândru de tine, te iubesc, ce actriță, ce vai-vai». Deși a văzut că am avut niște rezultate, el îmi spunea: «Ei, ce să spun».
I-am spus, «Tată, am spectacol la New York», mi-a zis, «Ei, ce să spun». Totuși, după ce tăticul a plecat, pe biroul lui am găsit toate telegramele mele de la facultate, în care îi spuneam că am terminat anul, că am luat cu 10 examenul, toate scrisorile mele, dar nu mi-a spus, nu mi-a arătat niciodată, decupa din ziare”, a povestit Adriana Trandafir, în cadrul emisiunii realizare de Mirela Vaida la Antena Stars, potrivit Wowbiz.

 

Cel mai greu moment din viața Adrianei Trandafir

 

Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cel mai greu moment din viața ei. Actrița a fost în moarte clinică, chiar de ziua ei.

În cadrul unei discuții cu Irina Fodor la Asia Express, Adriana Trandafir a făcut declarații cutremurătoare despre cel mai greu moment din viața ei.  Mai exact, cu lacrimi în ochi, Adriana Trandafir a povestit că în urmă cu câțiva ani, chiar de ziua ei de naștere, se afla internată în spital, iar medicii care o supravegheau au declarat-o moartă.

Actrița a povestit că a intrat în moarte clinică  și a văzut tot ce se întâmplă în jurul ei. De asemenea, vedeta a precizat că îi vedea pe medicii care se luptau să o readucă la viață.

 „Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. (…) A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doaman doctor Petre, care a spus ”e moartă”, m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ”astăzie z iua ei, nu poate să moară fata asta” și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață.”, a spus Adriana Trandafir.

 

Adriana Trandafir a ținut să îi mulțumească doctorei care i-a salvat viața, promițându-i că o va vizita în fiecare an. Din nefericire, din cauza pandemiei de coronavirus, acest lucru nu a fost posibil.

 

 „Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvăluc vine peste noi. AM purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum.”, a mai spus actrița.

 

Și asta nu este singura dramă din viața actriței. În urmă cu foarte mulți ani, aceasta și-a pierdut fiul, în vârstă de doar 7 ani, în urma divorțului. 


„M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost. Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați”, a mărturisit Adriana Trandafir.


Actrița a trăit un șoc și mai mare atunci când la procesul de divorț, tatăl ei a depus mărturie împotriva. Acesta l-a ajutat pe fostul ei soț să câștige custodia fiului lor. 


„Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine”, a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel