Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de brunetă

Data publicării:
Adriana Bahmuteanu și Nikos Papadopoulos, colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuteanu și Nikos Papadopoulos, colaj/ sursa foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe grele după ce relația cu iubitul grec a ajuns la final. 

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos au luat o pauză de la relație. Bruneta a fost cea care a făcut anunțul. Chiar dacă au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, bruneta spune că au rămas în relații bune, de prietenie. 


„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.


Chiar dacă nu au dezvăluit motivul pentru care au decis să se despartă, Adriana Bahmuțeanu spune că lucrurile dintre ei nu mai funcționau. Vedeta susține că și-au dorit să pună punct pentru a nu ajunge să se certe și să iasă un imens scandal. 


„Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești, să-i spui uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a adăugat vedeta. 


Adriana și Silviu Prigoană sunt la cuțite, după ce instanța a decis ca aceștia să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor lor. Silviu Prigoană a declarat că nu este de acord cu așa ceva. Adriana Bahmuțeanu a încercat să vorbească cu fostul ei soț, dar fără niciun rezultat. 

 

”Nu toate decizile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

 

Citește și: Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei. Cei doi au aniversat 7 ani de la nuntă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel