Adriana Bahmuțeanu va petrece sărbătorile departe de copii. Ce dezvăluiri a făcut Silviu Prigoană: "Așa e hotărârea judecătorească"

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto

Anul acesta Adriana Bahmuțeanu va petrece sărbătorile de iarnă fără cei doi copii. Micuții vor fi alături de tatăl lor, Silviu Prigoană. 

Potrivit hotărârii judecătorești, copiii Adrianei Bahmuțeanu și Silviu Prigoană vor petrece Crăciunul și Revelionul alături de tatăl lor. Anunțul a fost făcut de  către afacerist.

“Copiii sunt la mine și vor rămâne și de Revelion, așa e hotărârea judecătorească, un an la mine, unul dincolo. Acum e rândul să stea la mine”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.

 

Silviu Prigoană a declarat că pe masa de sărbători vor avea preparate tradiționale românești, dar și câteva specialități de origine japoneză, la cerința băieților.

“La actualele prețuri tebuie să facem invenții. La noi, o masă de Crăciun sau Revelion e una normală, de miercuri sau de vineri, nimic special. Mai facem o salată de bouef, fi-miu sushi că e fan produse japoneze. Și cam atât”, a mai spus omul de afaceri.

 

Copii Adrianei Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu mai cred în Moș Crăciun

 

Omul de afaceri a mărturisit că cei doi copii nu mai cred de multă vreme în Moș Crăciun și au înțeles cum stau lucrurile, de fapt. 

“Eu nu am fost moșul, ci alții. Aveau vreo 5-6 ani și l-au tras de barbă, dar era originală și au mai crezut câțiva ani în el. Apoi am adus unul cu barbă sintetică, dar nu l-au mai tras de barbă și l-au descoperit. Ionel, un fin de-al meu a venit că avea burtă, dar l-au descoperit după ceas. Au zis că moșul nu poate purta un ceas așa urât ca Ionel”, a mai precizat Silviu Prigoană.

 

Citește și:Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal: „Ea nu e de acord, ce pot eu să fac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel