Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal: „Ea nu e de acord, ce pot eu să fac”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa instagram/ colaj foto

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au de gând să îngroape prea curând securea războiului. Cei doi se ceartă acum pe tema vaccinării copiilor. 

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana sunt în continuare la cuțite. Războiul dintre cei doi continuă din cauza celor doi copii pe care îi au împreună, pe tema vaccinării copiilor. 


Silviu Prigoană se plânge că Adriana Bahmuțeanu nu a răspuns cererii pe care a trimis-o pentru acordul vaccinului împotriva Covid-19. Fiul celor doi în vârstă de 14 ani dorește să se imunizeze împotriva COVID-19, însă mama lui nu este deloc de acord. Silviu Prigoană spune că nu va face nimic în acest sens, dacă prezentatoarea TV nu este de acord. 


„Eu n-am de gând să fac nimic, ce pot eu să fac? La vaccin, până în 18 ani, trebuie acordul părinților. Și cam ce ar trebui să fac eu, sau cam ce aș putea eu să fac? I-am trimis adresă scrisă Adrianei, la cererea copilului, a trimis adresă scrisă că a cerut în mod imperativ să meargă să îi dea o declarație notarială cu acordul pentru vaccinare și a spus aici că ea nu este de acord. La revedere! Nu este de acord, asta este! Până la 18 ani sunt nevaccinați”, a spus Silviu Prigoană pentru CANCAN.


Silviu Prigoană spune că fiul lui a cerut să se vaccineze, deoarece își dorește să poată participa la diverse activități extrașcolare. 


„Copilul a cerut să se vaccineze, nu am cerut eu. Are 14 ani cel mare și vrea și el să meargă cu gașca, cu echipa, probabil. Mă gândesc că are un interes pentru că vrea să se vaccineze și nu, nu știu despre ce e vorba că nici nu mă interesează. M-a rugat să îi scriu hârtie mămicii lui, i-am scris hârtie mămicii lui să îi dea accordul de vaccinare notarial, nu am primit niciun răspuns, asta e!”, a mai spus el pentru sursa citată.

 

Adriana Bahmuțeanu nu poate să-și mai vadă copiii: „Dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă în casă”

 

De ani buni, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află într-un continuu scandal. Cei doi nu au reșit nici până în ziua de astăzi să îngroape securea războiului. Acum, motivul de dispută dintre cei doi are legătură cu cei doi băieți ai cuplului. Se pare că Silviu Prigoană i-a interzis fostei sale soții să-i mai viziteze pe cei mici, deși este împotriva deciziei instanței, motivul invocat de bărbat fiind pandemia de coronavirus.

 

„Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pandemie își permite să nu poarte mască și nici să se vaccineze. De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine.

Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă în casă! Și dacă vine, gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru! (...) Nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 07 dec 2021, 14:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience