Adriana Bahmuțeanu, prima reacție după ce Gheboasă a fost prins cu substanțe interzise: „Se jura cu mâna pe inimă că nu a consumat. Riscă să facă închisoare”

Data publicării:

Adriana Bahmuțeanu a făcut o serie de declarații, după ce Gheboasă a fost prins cu substanțe interzise.

Gheboasă, pe numele său real Gabriel Emil Gavriș, a fost sancționat de ofițerii DIICOT, după ce a fost găsită asupra sa o cantitate mică de canabis. În urmă cu câteva zile, casa artistului a fost perchiziționată, însă nu s-au găsit alte substanțe interzise. Acum, Gheboasă se află în libertate și susține cu tărie că nu a vândut niciodată droguri și nici nu o va face. 

„Sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile despre mine sunt false. Am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, la mine acasă nu s-a găsit absolut nimic. Iar pentru deținere pentru consum, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că nu trebuie să ciripești ca să poți pleca acasă liniștit. În acest caz, nu este implicat niciun minor. Eu nu am vândut, nu vând și nu voi vinde droguri. Nu sunt un traficant de droguri. Eu sunt un simplu fost consumator. Că am fumat și eu un joint de marijuana și m-au prins... acum asta este! Stăm în libertate pentru că altceva nu avem ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. Urmează multe proiecte tari. O să rupem la nivel național”, a zis Gheboasă.

Adriana Bahmuțeanu, prima reacție după ce Gheboasă a fost prins cu substanțe interzise

Adriana Bahmuțeanu a făcut o serie de declarații cu privire la cazul lui Gheboasă. Vedeta susține că, deși artistul se jură că nu a consumat niciodată substanțe interzise, acesta îndeamnă tinerii prin piesele lui să consume substanțe interzise. 

„Gheboasă, cel care se jura cu mâna pe inimă că nu a consumat în viața lui substanțe interzise și îi îndemna pe tineri și adolescenți să nu facă niciodată așa ceva, este, așadar, și consumator, și dealer de droguri și riscă să facă închisoare. Nu mă interesează viitorul acestui Gheboasă, cel care în urmă cu un an, pe scena festivalului Untold folosea în cântecele sale cuvinte obscene, ba chiar îi îndemna pe tineri să consume substanțe interzise, ca un fel de refugiu față de lumea dezlănțuită care nu îi înțelege. Mă interesează, dimpotrivă, că astfel de influenceri, de pseudovedete ajung modele pentru o întreagă generație de adolescenți de propria familie, nu se simt susținuți', a spus Adriana Bahmuțeanu, pe rețelele de socializare. 

Adriana Bahmuțeanu a ținut să tragă și un semnal de alarmă pentru părinți, având în vedere că tot mai mulți tineri consumă substanțe interzise. 

„Fiți aproape de copiii voștri, arătați-le diferența dintre bine și rău, și mai ales nu îi lăsați să fie influențați de astfel de pseudovedete precum Gheboasă (…) Arătați-le modele sănătoase și arătați-le și ce se întâmplă dacă ei cad în prada consumului de substanțe, ce li se poate întâmpla, din păcate', a mai declarat Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Florin Vasilică, de urgență pe masa de operație. Cu ce probleme se confruntă fiul regretatului Liviu Vasilică

Mitică Dragomir, revoltă la adresa lui Petre Roman, după ce Mioara Roman s-a stins din viață într-un azil: „O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hărțuită... E inuman!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel