Florin Vasilică, de urgență pe masa de operație. Cu ce probleme se confruntă fiul regretatului Liviu Vasilică

Data publicării:
Florin Vasilică, sursa facebook
Descriere foto: Florin Vasilică, sursa facebook

Florin Vasilică, fiul lui Liviu Vasilică, va ajunge pe masa de operație. 

Florin Vasilică urmează să ajungă pe masa de operație, din cauza unor probleme grave de sănătate cu care se confruntă. Artistul a anunțat, pe rețelele de socializare, încă de la primele ore ale dimineții, că azi va fi supus unei intervenții chirurgicale, pentru un hemtom apărut la nivelul creierului.

Florin Vasilică, de urgență pe masa de operație

Florin Vasilică este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața sa. De data aceasta, fiul regretatului Liviu Vasilică a anunțat că va intra în operație în scurt timp și că va reveni după această încercare grea din viața sa. 

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a scris Florin Vasilică pe pagina de Facebook.

Nu este singura problemă de sănătate cu care s-a confruntat Florin Vasilică. În urmă cu ceva timp, artistul a mărturisit că are probleme la nivelul șoldului pe care a încercat să le depășească cu ajutorului tratamentului, însă a fost în zadar. 

„Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții va trebui să mai fac niște proceduri.Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive”, spunea în urmă cu ceva vreme Liviu Vasilică despre problemele de sănătate, într-o emisiune de la Antena Stars.

Florin Vasilică a suferit patru operații la coloană

Anul trecut, chiar înainte de a împlini vârsta de 40 de ani, Florin Vasilică anunța că se va retrage o perioadă din viața publică, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

“Eu de câteva luni de zile m-am cam retras din viața publică. Am considerat să început un pic mai ușor cu aparițiile în public. În primul rând, din cauza unei probleme de sănătate și în al doilea rând că așa am simțit eu. Sunt cunoscute problemele, am avut patru intervenții la coloană mai urmează să fac și altele. Cu evenimentele și spectacolele nu am renunțat. Am considerat că trebuie să o las așa pentru că luna viitoare fac 40 de ani.”, a declarat Florin Vasilică la Antena Stars.

Citește și: Mitică Dragomir, revoltă la adresa lui Petre Roman, după ce Mioara Roman s-a stins din viață într-un azil: „O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hărțuită... E inuman!”

Laura Laurențiu a reacționat după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi. Ce a spus câștigătoarea procesului „Prăjitură ecler la tavă” despre rivala sa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel