Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade”

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, sursa instagram

Vestea că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț a șocat lumea showbiz-ului. Ce spune nașa Adriana Bahmuțeanu despre despărțirea celor doi?

Adriana Bahmuțeanu, nașa lui Bebeto, a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 


În timp ce antrenorul Universității Craiova susține că a depus actele de divorț, sexy-impresara susține că nu este vorba despre nicio despărțire, iar acest divorț nu va avea loc. 

 

Nane a fost operat. Artistul a postat prima imagine de pe patul de spital. Ce probleme de sănătate a avut acesta


Adriana Bahmuțeanu a declarat că nu poate spune a cui a fost vine în ceea ce privește divorțul celor doi, dar spune că în ziua de azi căsniciile nu mai sunt pe viață, ci reprezintă doar episoade în viața unui om. Vedeta își dorește mult ca Laurențiu Reghecampf Jr să nu sufere în urma despărțirii părinților. 


„Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea.Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți. Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe.  Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.


Anamaria Prodan a sperat luni de zile că soțul ei va renunța la ideea divorțului și se va întoarce înapoi la ea, dar iată că lucrurile stau complet diferit. 

 

Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată: „Discuțiile noastre nu pornesc niciodată de la gelozii”


Mai ales că în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora amanta lui Reghe ar fi însărcinată și îi va dărui antrenorului o fetiță. 


„Dacă e adevărat, o să divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Eu și Adi (n.r. Adrian Thiess) o să fim nași, dacă este așa”, a glumit Anamaria Prodan ăn emisiunea „La Măruță”. 


Anamaria Prodan susține că nu poate fi vorba despre un divorț și neagă afirmațiile făcute chiar de către soțul ei. 


„Noi nu divorțăm”, a spus impresara. 

 

Loredana Groza, antrenament fitness într-o ținută provocatoare, la 51 de ani: „Cardio pe tocuri înalte” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel