Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată. Vedeta a amânat nunta cu logodnicul ei: „Avem alte planuri”

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu a anunțat că a amânat nunta cu logodnicul său. 

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit, în biserică. Vedeta și noul ei iubit și-au promis, în fața Domnului, că își vor uni destinele. Ceremonia a avut loc în biserică, alături de familie și prietenii apropiați, în urmă cu câteva luni.

Adriana Bahmuțeanu și-a cunoscut viitorul soț recent, prin intermediul bunei sale prietene, Carmen Harra, semn că viitorul celor doi este unul fericit, având în vedere că celebra clarvăzătoare a mai sfătuit-o pe vedetă, și în trecut, în legătură cu viața amoroasă. 

Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu logodnicul ei

La două luni de la slujba de logodnă, cei doi au decis să amâne nunta, iar fosta prezentatoare TV a spus care este adevăratul motiv pentru care au luat această decizie. 

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! (…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative. (…) Nu ne-am planificat nunta.

Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a mărturisit Adriana Bahumuțeanu, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Cuplul își dorește să facă un copil

Fosta soție a lui Silviu Prigoană își dorește să devină mamă din nou. 

''Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (...). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic'', a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars, potrivit SpyNews.


Declarații de dragoste pe Instagram

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată .
Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alutari de tine.
Ii mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos in cele!”, este declarația de dragoste pe care Adriana Bahmuțeanu i-a făcut-o iubitului ei, pe Instagram

„Vă meritați unul pe celălalt și sunt atât de fericită că am jucat un rol în această relație magică de suflet pereche! Vă iubesc pe amândoi”, a comentat Carmen Harra, în dreptul fotografiei cu cei foi îndrăgostiți. 

Citește și: Drama neștiută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: „Doamna Carmen Harra mi-a spus că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel