Adriana Bahmuțeanu a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor injecții: „Ajunsesem fotopurcel”

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu a slăbit mult în ultima perioadă și a dezvăluit care a fost secretul ei. 

Adriana Bahmuțeanu s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, dar vara aceasta a reușit să scape de aproape 20 de kilograme. Vedeta spune că nu se mai simțea deloc bine în corpul ei și a luat decizia de a face o schimbare. 


Vedeta spune că pe timp de pandemie s-a îngrășat mult din cauza alimentației, mânca multă pâine de casă. Adriana Bahmuțeanu nu vrea să se oprească aici și spune că se va ține de acest stil de viață pentru a ajunge la o siluetă de vis. 


„Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuțeanu la ”Xtra Night Show”.


Adriana Bahmuțeanu a renunțat la pâine, consumă multe fructe și legume și face niște injecții care o ajută mult în procesul de slăbire. Aceasta a dezvăluit cum începe ziua ei și care este dieta care o va ajuta să aibă un corp de invidiat.


”Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a mai adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel