Adriana Armanu, previziuni numerologice pentru luna septembrie 2023: „9 înseamnă moartea și renașterea, simbolul salvării, al transformării"

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Armanu, captură video YouTube
Descriere foto: Adriana Armanu, captură video YouTube

Adriana Armanu, numerolog, vine cu previziunile lunii septembrie.

Adriana Armanu a fost prezentă în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a prezentat previziunile numerologice ale lunii septembrie. 

 

Potrivit numerologului, luna septembrie este reprezentată de cifra 9 și aduce o serie de schimbări radicale în viața tuturor. 

 

„Luna SEPTEMBRIE este luna a 9 a.

9 înseamnă moartea și renașterea, simbolul salvării, al transformării. Când apare cifra 9 e semn că se încheie un ciclu și că suntem pregătiți pentru un altul. Deci e o lună premergătoare unei trepte superioare spre care ne îndreptăm cu toții”, a explicat Adriana Armanu pe pagina ei de Facebook. 

„Apare o schimbare de paradigmă”

 

"Nouă are o energie cel puțin la fel de specială ca și șapte. Acest nouă înseamnă moartea și renașterea. Prin urmare, ni se cere să ne transformăm. Anumite tipare mentale se dărâmă. Pur și simplu nu mai gândim cum gândeam. Dacă o bună bucată de vreme ne-am obișnuit să tolerăm comportamentul anumitor persoane, să mergem așa, de la sine, în anumite înțelegeri, din păcate, luna aceasta apare o schimbare de paradigmă. Deja se vorbește peste tot în lume, nu doar în țara noastră, despre această lume nouă, o să vedem noi despre ce e vorba, dar acum suntem în faza de prăgătire. (...) Când apare această cifră, în această formă, este semn clar că lucrurile nu mai pot merge în aceeași formă, ori că ce nu merge se închide cu totul. (...)"

Youtube video image

"Cred că cea mai importantă influență se duce pe partea de relații, nouă e o cifră de foc, impulsivitatea crescută și pasiunea crescută; în partea aceasta amoroasă ne scoate la suprafață dependențele sau atașamentele și dacă suntem prinși cu mâța în sac cu tot felul de atașamente persoane de care ne ținem strâns, relații toxice... încă din august acest proces a început, vine trecutul peste noi și zice "până acum toleram, nu mai toleram"; nu e un lucru rău, e bun, se destructurează și se construiește. (...) Nu e de îngrijorat"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel