Adrian Năstase, un ultim omagiu pentru Victor Socaciu. Ce obiect a păstrat în amintirea artistului: „Am tot așteptat să-i înapoiez”

Data publicării:
Victor Socaciu/ Adrian Nastase. Colaj foto Spectacola
Descriere foto: Victor Socaciu/ Adrian Nastase. Colaj foto Spectacola

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu este condus pe ultimul drum. Ce mesaj a transmis Adrian Năstase în amintirea regretatului artist. 

Victor Socaciu s-a stins din viață luni, 27 septembrie, la vârsta de 68 de ani. Regretatul artist era grav bolnav și a murit pe patul de spital, după ce medicii nu au reușit să îl mai salveze. Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu va fi condus pe ultimul drum. 


Familia artistului i-a respectat ultima dorință, așa că trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu va fi înmormântat în localitatea Cornu de Jos, județul Prahova. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din Cornu de Jos. 


Ana-Maria Socaciu, fiica regretatului artist, a anunțat pe una dintre rețelele de socializare când va fi înmormântat tatăl ei: „Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 30 decembrie, ora 12, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, Prahova”.


Adrian Năstase este profund îndurerat de moartea lui Victor Socaciu și a transmis un ultim mesaj în amintirea artistului. 


Adrian Năstase a dezvăluit că la ultima lor întâlnire, Victor Socaciu și-a uitat o pereche de ochelari. Chiar dacă a așteptat să îi dea înapoi, acum îi păstrează ca pe o amintire din partea regretatului artist. 


„A murit un artist din comuna Cornu. Timp de 50 de ani ne-a umplut inimile de bucuria versurilor și muzicii lui. Pentru o vreme a fost și în politică. Mi-l aduc aminte de la ședințele departamentelor partidului, unde se ocupa de politici culturale. A fost și parlamentar și consul la Montreal. Cu o viață personală destul de agitată.


Un om frumos și bun, cu multe realizări, dar și câteva eșecuri. Se retrăsese la Cornu. M-a vizitat de mai multe ori. Ultima dată, și-a uitat la mine ochelarii de soare. Am tot așteptat să-i înapoiez. Îi văd adeseori când deschid un dulap din birou – simbol al unor promisiuni nerealizate. Condoleanțe întregii familii!", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

 

Citește și: Soția lui Victor Socaciu, în lacrimi. Brândușa Simion a dezvăluit care a fost ultima dorință a regretatului artist: „A sperat până în ultima clipă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel