Adrian Mutu se mândrește cu fata lui. Tânăra a absolvit liceul: „Urmează-ți visele și amintește-ți că familia te va susține întotdeauna!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Adrian Mutu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Adrian Mutu/Instagram

Sărbătoare mare în familia lui Adrian Mutu. Fiica sa a absolvit liceul. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis antrenorul de fotbal.

Adriana Mutu, în vârstă de 18 ani, a absolvit liceul, iar tatăl ei, Adrian Mutu, i-a fost alături în această zi specială. Fostul fotbalist a postat pe rețelele sociale imagini de la ceremonie și i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant. 

Adrian Mutu a felicitat-o și i-a urat să își păstreze mereu capul sus și să fie mândră de realizările sale. Momentul a fost marcat de o prezență plină de emoție și mândrie paternă, subliniind legătura puternică dintre tată și fiică.

„Vreau să-ți spun doar că atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi înainte și când vei avea succes, ține-ți picioarele pe pământ, fii umil și împinge înainte… eșuează și succesul va face parte întotdeauna din această călătorie frumoasă numită viață.

Cel mai important este să te bucuri de parcurgerea acestei călătorii și să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Dacă ai ceva în minte, mergi după el, urmează-ți visele și amintește-ți că familia te va susține întotdeauna. ♥️Te iubesc”, a scris Adrian Mutu pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Te-ar putea interesa și: Ce a scris Adrian Mutu despre cea care i-a dat viață, în cartea sa, "Revenirea din Infern". Rodica Mutu s-a stins din viață, la 71 de ani

Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj

Adrian Mutu a luat o decizie surprinzătoare în fotbalul românesc, demisionând neașteptat de la CFR Cluj. Recunoscut ca unul dintre cei mai importanți antrenori din țară, Mutu a anunțat demisia după un eșec dureros.

Echipa sa a suferit o înfrângere umilitoare în sferturile Cupei României, pierzând cu 0-4 în fața Corvinului Hunedoara. În urma acestui rezultat dezastruos, "Briliantul" și-a exprimat dorința de a părăsi Gruia, marcând astfel o schimbare majoră pentru club.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile. A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră.

E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României. Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață.”, este anunțul făcut de Adrian Mutu, potrivit Fanatik.ro.

Te-ar putea interesa și: Soția lui Adi Mutu avea 15 ani când acesta „a pus ochii pe ea: „Aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel