Adrian Mutu, operat de urgență. Cum se simte antrenorul echipei Rapid

Data actualizării: | Data publicării:
Adrian Mutu, foto Facebook
Descriere foto: Adrian Mutu, foto Facebook

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a fost operat de urgență, sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Adrian Mutu a ajuns de urgență la Spitalul din Târgiu Jiu, sâmbătă dimineață, după ce a acuzat stări febrile. 
Ulterior, clubul Rapid a anunţat că tehnicianul Adrian Mutu a fost operat de apendicită, dar în București, la Spitalul Floreasca.

„Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul de pe Facebook al FC Rapid.

 

După operație, Adrian Mutu s-a pozat chiar pe patul de spital, pentru a le transmite fanilor că este bine. 

 

 

Adrian Mutu (Rapid) - FC U Craiova are un ascendent moral, dar nu înseamnă că noi nu mergem la victorie

 

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că adversara din partida de sâmbătă, FC U Craiova 1948, are un ascendent moral după întâlnirile directe câştigate în ultima perioadă, însă el a subliniat că formaţia sa îşi propune victoria.

"Ne aşteaptă un meci extrem de complicat. Craiova este o echipă bună care ne-a învins pe Giuleşti în sezonul trecut în play-out. Craiova are un avantaj moral asupra Rapidului pentru că a reuşit câştige. Dar sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm, pentru că ăsta e scopul nostru. FC U are un ascendent moral, dar asta nu înseamnă că noi nu mergem la victorie sau că suntem temători, din contră, suntem foarte ambiţioşi. Nu e un meci special, însă trebuie să fim foarte atenţi, pentru că am văzut şi la ultimul meci că au marcat în minutul 95 sau 96", a afirmat tehnicianul.

"Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm. Însă nu ne ducem pentru revanşă, în sensul că avem ceva personal cu ei. Nu, e un meci ca oricare altul. Nu e revanşă nici pentru mine. A fost o experienţă utilă pentru mine Craiova cât am fost acolo... din păcate nu s-a terminat cum am vrut eu şi am mers pe drumuri separate. FC U are jucători buni, am înţeles că şi Bauza este refăcut după accidentare şi probabil că va juca împotriva noastră. Asamoah este însă suspendat... după datele Instat e cel mai bun pasator din Liga I", a adăugat Mutu.

Antrenorul îşi propune să rămână cât mai mult timp pe primul loc în Superligă: "Se spune că e uşor să ajungi pe primul loc şi greu să te menţii. Dar nu a fost uşor să ajungem şi clar va fi foarte greu să ne menţinem acolo, dar noi încercăm".

Referitor la un eventual transfer al olandezului Kevin Luckassen, ultima oară aflat în Turcia, la Kayserispor, Adrian Mutu a afirmat: "Luckassen e un jucător interesant, dar ca el mai sunt şi alţi jucători pe listă. O să analizăm şi o să luăm o decizie sper cât mai curând. Noi încercăm să mai aducem un atacant, iar apoi, în iarnă în funcţie de poziţia din clasament, de problemele medicale... vedem".

Mutu susţine că formaţia sa nu joacă defensiv şi că spectacol înseamnă obţinerea victoriei. "Eu nu am văzut să se spună că Rapid joacă defensiv. Da, obţinem victorii la limită, dar pentru mine e importantă victoria. Dar de unde aşteptările astea să batem 3-0 sau 4-0? Nu ştiu să fie scoruri de genul ăsta în campionatul nostru, care e unul echilibrat. Clasamentul e strâns, vedem echipele de pe primele locuri, inclusiv noi suntem surprize pentru alţii... pentru că primele trei din sezonul trecut sunt încă în spate, dar vor veni cu siguranţă. Rapid trebuie să câştige, eu cred că spectacolul în sine este să obţii victoria", a explicat el.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia FCU Craiova 1948, sâmbătă, de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Superligii, notează Agerpres

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel