Larisa Udilă a născut. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar: „Copilul avea cordonul în jurul gâtului”

Data actualizării: | Data publicării:
Larisa Udilă, captura foto InstaStory
Descriere foto: Larisa Udilă, captura foto InstaStory

Larisa Udilă a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor mici probleme. 

Larisa Udilă este acum o mămică fericită. Fosta concurentă „Bravo, ai stil” a născut un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10. Chiar dacă durerile au fost cumplite, iar vedeta a trecut prin clipe grele, după ce și-a văzut copilul pentru prima oară, totul a revenit la normal. 


„Ei bine, contracțiile mele au început ieri noapte pe la 3 dimineață, au început ușor, am avut o contracție, apoi la 5 am avut o contracție destul de puternică, apoi când am fost la toaletă mi s-a umplut hârtia igenică de sânge și o gelatină, panică vă dați seama, am zis că mor. Ogi a sărit din pat, nu înțelegeam ce se întâmplă. După ce ne-am documentat am văzut că de fapt este normal, când am ajuns la spital la urgență medicul a venit imediat acolo și m-a consultat și mi-a zis că trebuie să mă internez și când am văzut că iarăși era sânge pe mănușa lui, iar panică. Treba cu sânge m-a panicat, aveam tensiune cu 15 și, era foarte mare”, a spus Larisa Udilă pe Instagram.


Larisa Udilă a fost nevoită să nască prin cezariană, din cauza unor mici probleme care au intervenit, chiar dacă și-a dorit până în ultima clipă să aducă bebelușul pe cale naturală. Bruneta se teme de perioada de după naștere, când recuperarea este mult mai dificilă pentru femeile care sunt nevoite să nască prin cezariană. 


„Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc. Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea, copilul începusese să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală. Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel