Adrian Minune a spus adevărul. A făcut sau nu trafic de droguri: „E cea mai mare prostie”

Data publicării:
Adrian Minune, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”
Descriere foto: Adrian Minune, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Adrian Minune a vorbit deschis despre zvonurile care au apărut de-a lungul timpului. Ce spune manelistul despre acuzațiile de trafic de droguri?

Adrian Minune se bucură de un succes imens în lumea maneliștilor. Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut mai multe zvonuri legate de trafic de droguri, acesta a decis că este timpul să clarifice acest aspect despre care se tot discută în spațiul public. 


Ce are de spus manelistul despre acuzațiile care i-au fost aduse?


„Am eu fizicul de a face trafic? E cea mai mare prostie! Atâta timp cât poliția sau statul român te cheamă undeva, pentru a da cu subsemnatul, trebuie să mergi. Nu? Pentru a dovedi că ești nevinovat. Asta cu traficul de droguri este de când eram eu copil, de când mi-am luat prima Dacie. Este foarte important să spun nu, nu am făcut”, a dezvăluit Adrian Minune, invitat în emisiunea „40 de Întrebări”, de la Kanal D. 


Adrian Minune a dezvăluit care a fost cel mai umilitor moment prin care a trecut de-a lungul vieții. Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat să fie vorba despre o nuntă sau un concert, iată că manelistul a fost dat afară dintr-o emisiune TV după ce a întârziat și s-a simțit stânjenit. 


”De scuipat, poți să fii scuipat, poate chiar și pălmuit. Umilit poți fi și când ești înjurat! Și să vorbești urât când ești beat, e ușor. Prima oară mi s-a întâmplat să fiu umilit a fost la o emisiune TV, la Tatulici, când am întârziat 5 minute și el mi-a zis: ”Te rog frumos să pleci acasă!”. Aia a fost umilință mare”, a mărturisit manelistul. 


Chiar dacă nu vrea să spune ce avere a strâns, artistul a dezvăluit că cea mai mare sumă cu care a plecat acasă a fost în anul 2002, la o petrecere din America. Manelistul a primit 60.000 de dolari, din dedicații. 

 

„La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da”, a dezvăluit Adrian Minune.

 

Dan Capatos, despre condițiile grele din studenție: „Ne picau gândacii în gură, efectiv”. Faimosul prezentator nu avea nici bani de mâncare 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel