Adina Halas intră în competiția Bravo, ai stil Celebrities: Am rigurozitatea specifică Capricornului. Sunt competitivă și foarte atentă

Data publicării:
Adina Hugeanu Halas - Foto Facebook
Descriere foto: Adina Hugeanu Halas - Foto Facebook

Adina Halas se alătură competiției Bravo, ai stil Celebrities.

Din 3 noiembrie, Adina Halas intră în competiția Bravo, ai stil Celebrities. Vedeta se alătură show-ului după eliminarea lui Sensy. 

 


„Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi. Este un proiect frumos și glam. Se vorbeste despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la o joacă frumoasă.

Sunt conștientă de faptul că este o competiție. Am rigurozitatea specifică Capricornului. Sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig. Cine nu își dorește să câștige o competiție?

Eu cred că am toate atuurile necesare. Printre ele se numără dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas.


Cum este caracterizată femeia Capricorn în Horoscop:

Despre femeia Capricorn se spune că este extrem de muncitoare și mândră. Statulul social este extrem de important pentru reprezentantele acestei zodii, astfel că nu se vor da la o parte de la munca asiduă pentru a ajunge acolo unde își doresc. De asemenea, femeile Capricorn sunt înțelepte și acumulează cunoștințe din toate domeniile, le place să aibă răspuns pentru orice întrebare și vor să se remarce prin inteligență. 
 

Adina Hugeanu Halas are o carieră frumoasă, muncită, este mamă și soție, iar la 41 de ani arată ca o adolescentă. Vedeta petrece foarte multe ore în sala de fitness, alături de soțul ei și acasă îl răsfață cu bunătăți alese, gătite chiar de ea. Adina este un bucătar excelent, pasionată de nutriție și stilul de viață sănătos. 

 

Care sunt defectele și calitățile vedetei


Adina Halas a acceptat recent provocarea Spectacola și a completat în Oracolul vedetelor.

SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Adina Halas Hugeanu: Nu există “nu pot”. Am aflat asta despre mine în timp și după ce am renunțat la cel mai mare viciu al meu, fumatul, în urmă cu 12 ani, am simțit că pot renunța la orice obicei nesănătos și pot adopta orice îmi face bine. Este vorba despre cum îmi setez mintea. Atât.


SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Adina Halas Hugeanu: Lipsa răbdării este cu siguranță cel mai mare defect al meu. Nu mă refer la lucruri esențiale, unde am o răbdare de fier și continui și după ce majoritatea renunță, ci la lucrurile mici, de zi cu zi. Eu sunt pe acțiune, nu suport să pierd timpul, să fac un lucru în două ore dacă poate fi făcut în 10 minute, să aștept ca cineva să se decidă asupra unor lucruri minore, când lucrurile sunt clare și simple. Am senzația că trece viața pe lângă mine în momentele alea. Timpul nostru aici, pe Pământ, oricum este foarte scurt, de ce să o lălăi atât? 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel