ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Adina Halas / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Adina Halas Hugeanu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Adina Halas Hugeanu a acceptat provocarea SPECTACOLA și a răspus celor 20 de întrebări incomode. 

 

 

1

 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Adina Halas Hugeanu: Îmi doream să devin prezentator tv, “șpicheriță”, în limbajul meu de atunci. Aveam 4 ani când am început să afirm asta.

  

2


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Adina Halas Hugeanu: Aveam 12 ani și eram fan Michael Jackson și mi-aș fi dorit să merg la concert. Mama mă știa la vecina de palier. Acolo am și fost până am decis amândouă să mergem la Stadionul 23 August, unde se ținea concertul. Evident că am ajuns până acolo și ne-am întors acasă, că nu aveam bilete și nu puteam intra. Părinții vecinei știau că am plecat amândouă la mine acasă, așa că mare le-a fost uimirea și groaza când a ciocănit mama să mă cheme la cină. Ne așteptau și ai ei și mama la scară când am apărut noi ca două flori de la mica noastră plimbare. De atunci nu am mai plecat niciodată fără să anunț unde sunt și cu cine și nici nu îmi amintesc vreo trăznaie mai mare ca asta.

3


SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Adina Halas Hugeanu: Nu cred că am ceva de schimbat, pentru că îmi place viața mea și unde sunt acum. Poate că nu aș mai pleca din televiziune, ca o rebelă, de atâtea ori, deși și plecările mele au avut un rol în lucrurile frumoase care mi s-au întâmplat departe de media.

4

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Adina Halas Hugeanu: Fricile mele cele mai mari sunt legate de copilul meu și apoi de restul persoanelor pe care le iubesc și se învârt în jurul sănătății și siguranței lor.

5

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Adina Halas Hugeanu: Ar cuprinde multe genuri și ar fi probabil o combinație de tango argentinian, bossanova, funky jazz și country soul.  

6

SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Adina Halas Hugeanu: Am simțul umorului foarte dezvoltat și mă amuz tare și când sunt în situații atipice sau pe care alții le-ar putea găsi stânjenitoare. Una dintre cele mai simpatice faze a fost când am adormit la mama acasă, într-o după-amiază, fiind foarte obosită după câteva zile pline de filmări, prezentări și alte asemenea. Mama s-a îngrijorat că dormeam deja de 3 ore și a deschis ușor ușa să vadă dacă sunt ok. Fix în acel moment eu cădeam din pat și m-am trezit brusc, langă pat, cu mama care se uita la mine îngrozită. Aveam vreo 25 de ani.

Altă dată, îmi luam la revedere de la cineva și urma să mă urc în mașina unei prietene numai că m-am urcat în una la fel, cu un domn la volan, foarte nedumerit. Tocmai îmi puneam centura și când m-am întors și am văzut fața altcuiva decât a prietenei mele, l-am întrebat uimită “ce faceți aici?”. Practic, l-am luat la rost pe bietul om care era șocat. Am râs mult. 

 

7

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Adina Halas Hugeanu: Sunt fascinată de fenomenul OZN de când mă știu și urmăresc OZN: Proiecte strict secrete, pe Netflix. Timpul nu îmi permite să vizionez decât un episod împărțit pe mai multe zile, dar m-a prins această serie. Citesc în paralel “Cum să ne păstrăm copiii aproape” (Dr Gordon Neufeld și Gabor Mate) și “Despre somn” (Matthew Walker), însă, la fel, lipsa timpului mă limitează la câteva zeci de pagini pe zi. Uneori mă trezesc puțin mai devreme să apuc să citesc înainte să se trezească Serghei și să mă ocup de el.

8

 

 SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Adina Halas Hugeanu: Pot să vorbesc pronunțând cuvintele invers și în copilărie eram foarte pricepută la asta, iar alt talent inutil ar fi că adun cifre pe care le văd pe panouri, numere de la mașină, șamd, între ele, cu o viteză uluitoare, până ajung la o singură cifră. Fac asta foarte des, iar într-un timp era o treabă aproape continuă care se producea undeva într-un plan secund, indiferent ce altă activitate făceam. 

 

9

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Adina Halas Hugeanu: 
1 - muzica, pentru că îmi dă o stare bună și de când mă știu mă însoțește.
2 - cremă hidratantă sau unt de corp, pentru că îmi place mereu să îmi simt pielea catifelată.
3 - o carte, pentru că pe o insulă pustie aș avea timp să citesc fără să fiu sub presiunea timpului.

10


SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Adina Halas Hugeanu: Meniul perfect pentru mine conține pește, fructe de mare, anumite tipuri de carne, salate, fructe oleaginoase, legume, fructe, unt de arahide, orez, cartofi dulci, paste integrale, leguminoase, iaurt grecesc, și ocazional răsfăț cu ciocolată, anumite mâncăruri ale copilăriei mele, câte un preparat din bucătăria internațională, fie că este japoneză, libaneză, portugheză sau altele. Nu aș renunța niciodată la salata de vinete făcută de bunica, mama sau soacra mea și la roșiile cu brânză, dar nu orice brânză, ci telemeaua aceea de oaie, veche, untoasă. Acestea le mănânc cu măsură, dar întotdeauna cu infinită plăcere și sunt de neînlocuit pentru mine.

11

SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Adina Halas Hugeanu: Sunt absolventă de ASE, am și un Master of Business Administration, deci managementul și marketingul sunt domeniile mele de bază, la care am patalamale. Le-am adăugat ulterior și diploma de la Regie de Film și Televiziune, așa că aria mea de acoperire este largă și cuprinde media, publicitate, producție video și toate mă definesc și se îmbină armonios. 

Aud des că aș fi fost potrivită ca psiholog sau coach și mă măgulește acest lucru, deși sunt foarte empatică și m-aș fi încărcat foarte tare cu problemele altora ca psiholog, de aceea îi apreciez mult pe cei care pot practica această meserie, dar acesta este un domeniu care mă pasionează dintotdeauna și mă documentez constant pe marginea lui.

12


SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Adina Halas Hugeanu: Dacă aș face asta s-ar interpreta greșit, așa că am să numesc în schimb o persoană de sex feminin care mie mi se pare că are mult sex appeal și îi apreciez feminitatea: Anna Lesko.

13


SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Adina Halas Hugeanu: Sunt multe, dar revăd mereu cu plăcere Pulp Fiction și Jocuri, poturi și focuri de armă.

14


SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Adina Halas Hugeanu: Nu există “nu pot”. Am aflat asta despre mine în timp și după ce am renunțat la cel mai mare viciu al meu, fumatul, în urmă cu 12 ani, am simțit că pot renunța la orice obicei nesănătos și pot adopta orice îmi face bine. Este vorba despre cum îmi setez mintea. Atât.

15


SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Adina Halas Hugeanu: Lipsa răbdării este cu siguranță cel mai mare defect al meu. Nu mă refer la lucruri esențiale, unde am o răbdare de fier și continui și după ce majoritatea renunță, ci la lucrurile mici, de zi cu zi. Eu sunt pe acțiune, nu suport să pierd timpul, să fac un lucru în două ore dacă poate fi făcut în 10 minute, să aștept ca cineva să se decidă asupra unor lucruri minore, când lucrurile sunt clare și simple. Am senzația că trece viața pe lângă mine în momentele alea. Timpul nostru aici, pe Pământ, oricum este foarte scurt, de ce să o lălăi atât? 

16


SPECTACOLA:  Dar calitate?

Adina Halas Hugeanu: Sunt un om optimist și vesel și transmit asta celor din jurul meu. Nu stau mult timp într-o stare negativă și nu port ranchiună, trec repede peste conflicte și iert repede, mai ales dacă la mijloc sunt persoane care și-au câștigat locul în inima mea și la mijloc nu sunt probleme existențiale. Consider că starea bună de spirit se cultivă, trebuie exersată permanent.

17


SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Adina Halas Hugeanu: În esență, oamenii își amintesc despre tine cum s-au simțit în prezența ta. Dacă am reușit vreodată să le transmit o stare bună, pe aia vreau să și-o amintească, aia mă definește ca om, nu acțiuni și activități zilnice.

18


SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Adina Halas Hugeanu: Nu mi-aș dori să fiu, pentru că dincolo de faptul că politica nu este și nu va fi niciodată ceva care să mă atragă, consider că este vorba despre o muncă de echipă, nicidecum decizia unui singur om. Într-o lume ideală, utopică, unde eu aș avea putere de decizie, focusul meu ar fi pe educație, spirit civic, cultură, curățenie, toleranță, orfelinate goale și case pline de voie bună, fără grija banilor și a sărăciei.

19


SPECTACOLA: Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?

Adina Halas Hugeanu: Mama. Dicolo de susținerea ei necondiționată în fiecare moment al vieții mele, dincolo de educație, dincolo de dragoste și grijă, m-a învățat să visez cu ochii deschiși și să observ cum lucrurile se manifestă în viața mea, pornind de aici.

20

 

SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Adina Halas Hugeanu: Divorțul părinților mei, când eu eram la o vârstă fragedă. Deși nu a depins de mine, acesta a fost regretul copilăriei mele și m-a marcat în multe moduri, însă evoluția mea ulterioară și calea spre vindecare au făcut ca eu să fiu omul de astăzi și pentru asta consider că a fost mai bine așa. Pot spune că am depășit acum, la vârsta adultă, acest regret pe care l-am purtat cu mine ani mulți, chiar și după adolescență, când eram deja o tânără care descoperea viața.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel