Adina Buzatu, schimbare radicală de look: „Nu m-a durut absolut deloc”. La ce intervenții a apelat vedeta

Data publicării:

Adina Buzatu și-a uimit fanii cu două schimbări total neașteptat de look. 

Adina Buzatu și-a surprins fanii cu o schimbare total neașteptată de look. Vedeta este mereu foarte deschisă cu urmăritorii săi, cărora le împărtășește diferite trucuri din lumea modei, dar și mai multe aspecte din viața personală. Așa s-a întâmplat și de această dată, când Adina Buzatu și-a dorit să le dezvăluie fanilor săi cele mai noi schimbări de înfrumusețare la care a apelat. Aceasta a oferit mai multe detalii despre proceduri, semn că este pro intervenții estetice, în ciuda concepțiilor preconcepute care însă se mai promovează la noi în țară, cu privire la acest subiect.

„Am 2 schimbări importante pe care, ca de obicei, vreau sa le împărtășesc cu voi!

1. Mi-am făcut liplift (operație de ridicare a buzei superioare), super ușoară și cu recuperare rapidă, mai ales dacă este realizată de către un medic priceput. Știu ca pentru unii centrimetri nu contează, dar pentru mine 1 cm a făcut diferența! 
Intervenția a durat 30 de minute și a fost făcută cu anestezie locală. 
Nu m-a durut absolut deloc, nici pe parcurs, nici ulterior, iar recuperarea a fost extrem de rapida. Pozele sunt făcute la 8 zile după operație. Am fost la muncă în 7 dintre ele, stând acasă doar în prima zi.

2. Mi-am schimbat culoarea părului.”, a scris Adina Buzatu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Ce culori trebuie să eviți vara. Adina Buzatu: „Nu vă spun să purtați unele extravagante, dar...”

Viața a trecut-o prin mai multe încercări

Chiar dacă acum este văzută mai mereu cu zâmbetul pe buze și pare că se bucură de viață și de tot ceea ce aceasta îi oferă, în trecut, Adina Buzatu nu a fost la fel de norocoasă. Vedeta a trecut printr-o despărțire dureroasă de tatăl fiicei sale, iar probleme au existat și în ceea ce privește sănătatea, însă designerul a dovedit mereu o tărie mare de caracter, reușind să treacă cu brio peste toate acele obstacole dificile pentru orice femeie. 

”Am avut mai multe. Despărțirea de tatăl fetiței mele, Sara cu toate fricile aferente pe care le simte o mama foarte tânără, singură, cu un copil mic de mână. Pierderea afacerii la care muncisem din greu și a întregului capital care ne-ar fi putut asigura mie și fiicei mele ziua de mâine. Mai multe diagnostice șocante în concomitent, urmate apoi, la ani distanță, de o situație similară. Să continui?

Ideea e că, uitându-mă în urmă, nu îmi amintesc obstacolele, ci soluțiile, drumul pe care l-am parcurs cu capul sus, cu bucurie și energie pozitivă, întotdeauna spre mai bine. Nu mi-am pierdut niciodată speranța, nici zâmbetul și nici bucuria de a trăi.

Mă bucur în fiecare zi și mulțumesc pentru tot ce am primit, de la sănătate, la Sara, la toți oamenii dragi din jurul meu, până la cele mai mici lucruri, aparent insignifiante, dar pe care nu am uitat nicio secundă să le apreciez”, a mai povestit Adina Buzatu în trecut, potrivit Fanatik.

VEZI și: Adina Buzatu, în scandal cu Lino Golden. De la ce a pornit totul: „Ce educație ai primit acasă?!”

Nu visa să devină designer

Deși astăzi este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai celebri designeri din România, în trecut, vedeta visa la cu totul alt drum. Dacă se gândea la tradiția lăsată de familie, atunci aceasta se vedea imediat la o catedră, în postura de profesoară, însă, dacă se ghida după propriile pasiuni, Adina Buzatu visa să devină artistă.

„Credeam că voi fi Profesor de matematică la fel ca mama și bunica sau avocat. De fapt nu știu cât visam la asta, provin dintr-o familie de profesori și cumva toată lumea se aștepta să urmez tradiția. Mi-ar fi plăcut să cânt la pian sau să dansez, admiram sportivii practicanți de dans de societate”, a mai declarat Adina Buzatu pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel