Adina Alberts a răbufnit: „Am spus și repet, pentru a suta oară, pentru “capetele pătrate” de pe-aici”

Data actualizării: | Data publicării:

Dr. Adina Alberts a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus și că a făcut o formă ușoară, datorită unui tratament pe care l-ar fi luat cu luni înainte, în încercarea de a-și întări sistemul imunitar.  Internăuții nu au primit bine dezvăluirile medicului și i-au sărit în cap. La rândul ei, dr. Alberts a răbufnit și le-a transmis un mesaj agresiv. 

Soția lui Viorel Cataramă a povestit că a avut ghinionul să se infecteze cu SARS-Cov 2, chiar în timpul campaniei gratuite de vaccinare, în care s-a implicat. Din fericire, vedeta nu a avut simptome grave și s-a vindecat rapid. 

 

„Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu mult temutul' coronavirus nou.

Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest COVID' a fost de fapt una dintre cele mai ușoare răceli' pe care le-am avut vreodată', a transmis Adina Alberts.

Mai mult, medicul a făcut publică lista cu suplimentele pe care le-a luat și despre care susține că i-au întărit sistemul imunitar.

 

Și-a pus în cap internetul

 

Internăuții au reacționat dur după ce medicul a făcut public tratamentul pe care l-a urmat. Înfuriată de mesajele critice pe care le-a primit, Alina Alberts a răbufnit. 

 

„Unii îmi tot spun că nu e deontologic că am postat TRATAMENTUL pe care eu mi l-am administrat și m-am vindecat!
Dragii mei, dar vi se pare deontologic ca bieții oameni să orbecăie în necunoaștere, bolnavi fiind, pentru că unii medici de familie nu răspund solicitării lor?!? Asta vi se pare CORECT?!? Am spus și repet din nou, pentru a suta oară, pentru “capetele pătrate” de pe-aici! Eu VREAU DOAR SĂ AJUT! Sunt sute de oameni care îmi scriu pe zi, mulți îmi cer sfaturi pt că salvarea nu vine, DSP ul nu le răspunde solicitărilor sau întârzie cu zilele, medicul de familie nu-i tratează sau nu-i testează, sau , cel mai rău ever, NICI MĂCAR NU LE RĂSPUNDE LA TELEFON!”, a scris medicul într-un comentariu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel