Adevărul despre rivalitatea dintre Cristi Minculescu și Dan Bittman: „Dacă suntem soliștii unor trupe reprezentative ale rock-ului românesc înseamnă automat că...

Data publicării:
Cristi Minculescu și Dan Bittman, foto Facebook
Descriere foto: Cristi Minculescu și Dan Bittman, foto Facebook

Dan Bittman și Cristi Minculescu au făcut istorie în muzica românească. Adorați de public, cei doi au reușit să stârnească unele zvonuri. 

Cristi Minculescu și Dan Bittman nu sunt rivali, O spune chiar solistul trupei Iris, care mărturisește că pe cei doi îi leagă o prietenie longevivă și că niciodată nu s-a pus problema unei competiții între ei. 

„Nu a existat niciodată o rivalitate între noi și chiar nu-mi dau seama de unde a apărut această impresie, fiindcă întotdeauna ne-am apreciat unul pe celălalt și am avut cuvinte de laudă în mod reciproc.

Ne distrăm împreună de fiecare dată când ne întâlnim, spunem bancuri, ne aducem aminte de tinerețe, de începuturile noastre în muzică, deci nici pe departe să existe vreun conflict sau rivalitate.

Am și lansat o piesă împreună, „S-aprindem torțele”, o colaborare așteptată de public și pe care și noi ne-o doream de ceva vreme. Cred că este o percepție a oamenilor faptul că dacă suntem soliștii unor trupe reprezentative ale rock-ului românesc înseamnă automat că și avem ceva unul contra celuilalt”, a declarat Cristi Minculescu pentru Viva. 

 

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristi Minculescu 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Cristi Minculescu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA:  Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?
 
Cristi Minculescu: Să joc fotbal, bănuiesc. Am avut o copilărie atât de frumoasă și fericită, încât chiar pot spune că trăiam momentul și mă bucuram de fiecare zi. Asta cu planurile de viitor a venit mai târziu sau poate chiar niciodată. Nu am fost genul de persoană care să urmeze un tipar. Mi-am urmat instinctele, am făcut ce am simțit și a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua.


 
SPECTACOLA:   Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
 
Cristi Minculescu: Nu țin minte ceva în particular. Am fost destul de cuminte. Mai târziu le-am dat bătăi de cap părinților mei, atunci când i-am anunțat că renunț la facultate pentru muzică. În rest, cele clasice, de genul spart de geamuri cu mingea.

 
SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă te-ai putea întoarce în timp?
 
Cristi Minculescu: Nu m-aș mai sacrifica pe mine în detrimentul altor persoane. Am acest “talent” fantastic de a crede că „un bine” va fi mereu răsplătit „cu bine” sau măcar nu cu „un rău”. Și de foarte multe ori am fost decepționat de către persoane apropiate și cărora nu le-am înțeles niciodată motivația de a-mi face rău. Aș putea spune că sunt încă naiv în ceea ce privește relațiile între oameni. Am impresia că toți oamenii au aceleași principii ca mine.

 

Citește continuarea interviului aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel